Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà d'El Dynàmic.
Ingredients per a 2 persones
- 2 fulles de col.
- 1 botifarra de perol (200 gr.).
- 4 gambes.
- Suc de rostit elaborat amb:
- Una carcassa de pollastre.
- Pastanaga, ceba, porro, all i llorer.
- ½ got de vi ranci.
- Sal.
- Pebre.
- Oli d’oliva verge extra.
Elaboració
Escaldem les fulles de col, les refredem amb aigua i gel i les reservem.
Escaldem la botifarra de perol durant 40 segons amb el microones per tal de poder treure la carn de la tripa amb facilitat.
Rostim una carcassa de pollastre juntament amb les verdures, hi afegim el vi ranci i el reduïm, ho cobrim tot amb aigua i ho tornem a reduir fins a obtenir una salsa.
Tallem les fulles de col per la meitat i les utilitzem per embolicar la carn de la botifarra de perol, de manera que aconseguirem quatre farcellets.
Pelem les gambes i les coem en una paella.
A l’hora de muntar el plat, aboquem una mica del suc del rostit al damunt dels farcellets de col, els coronem amb les gambes i hi afegim un punt de sal i pebre i un raig d’oli d’oliva verge extra.
Article publicat al número 36 de D'estil.