0 items
El meu compte

Fins a les estrelles!

 

De Kitsune Books, Fins a les estrelles! és un conte preciós que ensenyarà als més petits la possibilitat de trobar la felicitat al nostre interior i emocionarà als més grans.

 

–Ja sé per què brilles, Cometa! —li va dir la Candela, il·lusionada.

–Per què? —va preguntar l'estrella sense deixar de brillar i de fer salts a terra.

–Perquè ets feliç! Quan fas coses que et fan feliç, brilles.

 

Aquest és tan sols un fragment de la història que explica Marta Zubiría a Fins a les estrelles!, un conte tendre i dolç que conté una lliçó de vida: podem trobar la felicitat al nostre interior. El títol de Kitsune Books, inclòs en la seva col·lecció Kitsune Kids, està il·lustrat per Lyona.

Aquesta nova entrega de literatura infantil narra l'experiència que viu una nena, la Candela, quan, una nit, cau una estrella al seu jardí. La Cometa –nom amb què la nena bateja el petit astre– ha perdut la seva llum i necessita ajuda per tornar al cel. A través de l'amistat que es crea entre ambdues, la nena descobrirà la importància d'aprendre a brillar amb llum pròpia.

 

“Fins a les estrelles! és un conte tendre i dolç que conté una lliçó de vida: podem trobar la felicitat al nostre interior”

 

Un regal d’aniversari més que especial

Arran del naixement de la seva primera neboda, el 2012, la canària Marta Zubiría va endinsar-se, en un viatge sense retorn, en el món dels contes infantils, començant pels que li va anar llegint i els que es va inventar per a ella. Fins a les estrelles! és el seu primer llibre, un conte infantil il·lustrat que va néixer com un regal d’aniversari per a la seva parella i la seva neboda.

Un conte il·lustrat per Lyona

Aquesta història tan bonica i entranyable ha estat il·lustrada per l’esparreguerina Lyona (nom artístic de Marta Puig). Jo mataré monstres per tu –que ja suma més de vint edicions– és el primer que va il·lustrar. Després n’han vingut molts d’altres, com La Martina i l’Anitram al País dels Mitjons Perduts, Jo aniré a l’escola per tu, Un monstre, Yo colorearé monstruos por ti, Monsieur Gargot (amb Marcus), El libro de tu vida, Quant en demanes?, La vida es corta y luego te mueres, Mis primeros primeros besos i Sex-oh!

 

 

Fitxa tècnica

 

Títol: Fins a les estrelles!

Autora: Marta Zubiría

Il·lustracions: Lyona

Editorial: Kitsune Books

Col·lecció: Kitsune Kids

Data de publicació: novembre de 2020

Pàgines: 56

 

 


Article publicat al número 56 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top