0 items
El meu compte

GlassTv: No és un producte més, és un producte únic

 

No vols un televisor perquè et sembla antiestètic? Això és perquè encara no coneixes les televisions-mirall: elegants, pràctiques i d’una qualitat increïble.

 

Bellesa, disseny, tecnologia, elegància

GlassTv és una línia de productes que ofereix tecnologies de visualització amb un aspecte totalment nou i original, una gamma de solucions de visualització que s’integren plenament en l’entorn i que aporten llum i sensació d’amplitud en qualsevol habitació.

Integrar una televisió a la llar de forma atractiva i discreta, això és el que fan a GlassTv. Que com pot ser? Doncs perquè la televisió queda totalment amagada quan està apagada convertint-se en mirall.

Tots els seus productes són SMART TV i FullHD, o 4K en alguns models, i presenten tot tipus de connexions que permeten connectar-hi els dispositius audiovisuals. A més, ofereixen integració amb Apple TV i la gran majoria de plataformes audiovisuals i multimèdia del mercat, obtenint, així, més serveis d’entreteniment.

 

Solucions per a tot i per a arreu
 

  • A salons i menjadors. Ja és possible ocultar la televisió de forma discreta decorant el teu saló o menjador amb una televisió-mirall, perfectament integrada en l’espai.
  • Als dormitoris i banys. Relaxa’t al teu llit, piscina o bany mirant la televisió. Existeix un model especial waterproof per a banys, SPA, piscines...
  • A la cuina. Un disseny especial per fer de la cuina un lloc més divertit i amè. Escolta música o gaudeix dels teus programes de televisió preferits mentre treballes. La teva cuina cobrarà vida.
  • Al gimnàs. Projecta la televisió o publicitat del teu gimnàs tot obtenint espai i oferint una imatge moderna.
  • Al restaurant. Una televisió discreta i elegant personalitzada i acord amb la decoració del teu restaurant.


Siguis on siguis i tinguis el comerç que tinguis, rendibilitza la teva inversió amb una eina de màrqueting avantguardista com aquesta, captivant, així, l’atenció del públic.

 

“GlassTv ofereix tecnologies de visualització amb un aspecte totalment nou i original: s’integren plenament en l’entorn, aporten llum i creen una gran sensació d’amplitud en qualsevol habitació”

 

Tu dissenyes, ells creen

El que has llegit fins ara t’ha sorprès? Segueix llegint: les televisions-mirall són un sistema audiovisual que permeten ser personalitzades per a cada client. Van de 19" a 70", però es fabriquen els miralls amb les dimensions o formes que es necessitin, i, opcionalment, els televisors es poden convertir en ordinadors per poder gestionar el correu electrònic o controlar les estades domòtiques.

Cada solució respon a una necessitat concreta: miralls-televisió de paret, autoportants, practicables, integrats en mobiliari o creacions especials. D’aquesta manera, GlassTv s’assegura de donar sempre l’opció que millor encaixa amb el projecte de cada client.

 

Si és televisió-mirall, molt millor

Els avantatges que ofereix una televisió-mirall respecte a un televisor convencional són diversos, però, sobretot, dos: d’una banda, la seva estètica; de l’altra, l’espai que permet guanyar, ja que també es pot encastar a la paret i donar, així, la sensació d’un element decoratiu gens intrusiu. A part, permet amagar el cablejat per crear un ambient únic i net.

 


Tria-ho tot!

  • Tria la dimensió de la teva televisió.
  • Tria la dimensió del teu mirall.
  • Tria la serigrafia que vulguis per al mirall.
  • Tria un marc per a la teva televisió-mirall.
  • Tria la instal·lació que vols.

 

 Article publicat al número 37 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top