0 items
El meu compte

GreenBean

Lluny de permetre que mori la tradició, no ens sorprèn veure com les espardenyes encara trepitgen ferm vestint peus d’aquí i d’allà, tant femenins com masculins. Lluïdes des de fa anys en balls de bastons, sardanes i jotes, aquest conegut calçat de pagès, que es fabrica des del segle XIV, viu un gran moment en l’actualitat.

Els fidels als models originals sempre hi són (i que no faltin!), però coexisteixen amb una evolució de l’espardenya tradicional que mescla tendències actuals amb les arrels culturals d’aquest calçat tan nostrat, considerat ja tot un símbol. Seguint el concepte d’aquesta segona variant, fa un parell d’anys va néixer, a Barcelona, la marca de calçat GreenBean, la qual ofereix tot un seguit de col·leccions d’edició limitada on conflueixen tradició, modernitat, estil i originalitat.

 

“La marca de calçat GreenBean ofereix tot un seguit de col·leccions d’espardenyes d’edició limitada on conflueixen tradició, modernitat, estil i originalitat”

 

Chic i eco a la vegada

Una fabricació que aposta pels mètodes tradicionals de producció i que, alhora, és respectuosa amb el medi ambient fa que el calçat que duu el segell GreenBean sigui sinònim també de qualitat i excepcionalitat. L’èxit que està tenint la marca arreu del món, a totes les fires més punteres d’àmbit europeu i internacional on assisteixen els seus creadors, els avala. De moment, les GreenBean arriben als Emirats Àrabs, a Japó, a Italià, a Alemanya, a Anglaterra, a Austràlia i, per descomptat, al llarg del territori espanyol. I no tan sols això, sinó que un munt de distribuïdors, botigues i marques de roba amb personalitat s’han interessat per col·laborar amb ells.

 

“Les espardenyes GreenBean estan confeccionades amb mètodes tradicionals que, alhora, són respectuosos amb el medi ambient”

 

Reemprenent nous camins

Aquest any, l’aliança que GreenBean mantenia amb una segona empresa barcelonina, altament especialitzada en la producció d’espardenyes, s’ha trencat perquè cadascú pugui centrar-se en els seus propis projectes. A més, la fàbrica de La Rioja on es confeccionaven ha cessat la seva activitat. Aquesta ha estat, per tant, una temporada de canvis i reorganització dins l’empresa. Però ja se sap que quan es tanca una porta se n’obren altres de més grans, així que, a remolc dels imprevistos, GreenBean està sospesant diferents possibilitats de fabricació tant a nivell nacional com internacional.

En qualsevol cas, els seus objectius més immediats són donar-se a conèixer en territori americà i, alhora, obrir diverses botigues a Barcelona, situades en punts clau d’atracció turística. La gent de GreenBean no té cap altre desig que seguir creixent, innovar amb nous i sorprenents dissenys i projectar la seva manera particular d’entendre la moda. Visca l’espardenya!

 


Atenció! A nosaltres, com que ens ha apassionat el seu producte, us volem regalar un parell d’espardenyes GreenBean perquè les pugueu lluir aquest estiu com es mereixen. Estigueu atents/es a la nostra pàgina de Facebook i podran ser vostres.


 

Article publicat al número 30 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-novetat.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top