0 items
El meu compte

I Premi D'estil: Miquel Abras

El 8 d’octubre de 2009, vam celebrar el nostre primer aniversari a la terrassa del Museu del Joguet de Catalunya, on va tenir lloc un còctel per brindar pel primer any de vida de D’estil i per agrair la seva bona acollida. Fou en aquell marc festiu que lliuràrem el I Premi D’estil d’entre tots els perfils que vam entrevistar al llarg de l’any a la secció “Retrats d’emprenedors”, que va recaure sobre el cantautor Miquel Abras, per ser una de les promeses del panorama musical català del moment.

L’acte es va encetar amb una copa de benvinguda just abans dels parlaments de la nostra directora, Mar Casas, que va ser l’encarregada de lliurar el guardó a Abras. El cantant es va mostrar molt agraït i va comentar que li havia fet molta il·lusió recollir el premi perquè D’estil “parla molt de casa amb imatges i jo ho faig amb música”. Tot seguit, una de les filles del poeta santjoaní Josep Picola (a qui també es va recordar en un número de l’any) va llegir una poesia manuscrita del seu pare amb la qual després va obsequiar la Mar Casas.

La celebració es va cloure amb un refrigeri per a tots els assistents.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top