0 items
El meu compte

II Premi D'estil: Raül Balam i Meritxell Falgueras

La sommelier Meritxell Falgueras Febrer, cinquena generació del Celler de Gelida de Barcelona, i el xef Raül Balam Ruscalleda, que lidera el restaurant Moments de l’Hotel Mandarín Oriental Barcelona, van rebre el II Premi D’estil en reconeixement de la seva emprenedoria.

La cerimònia de lliurament va tenir lloc el dijous 25 de novembre de 2010 al Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Un recull de poemes del poeta abadessenc Josep Picola va obrir l’acte. Les peces, escollides especialment per a l’ocasió, van estar recitades per una de les seves filles (Montserrat Picola) i interpretades a la guitarra per la soprano Mònica Bargalló.

Tot seguit, vam presentar la melmelada D’estil, inspirada en la publicació i en els premiats d’aquell any. Es tractava d’una melmelada extra de figues i raïm amb llorer obra de Manu Esteban, d’El Rebost de l’Empordanet.

Després del lliurament dels Premis D’estil a Meritxell Falgueras i Raül Balam per part de Mar Casas, la directora de la revista, vam comptar amb les paraules de Pere Vila, vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i de Francesc Canet, vicealcalde de l’Ajuntament de Figueres. L’acte, que va estar amenitzat pel saxofonista Pep Poblet, es va cloure amb un refrigeri servit a tots els assistents.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top