0 items
El meu compte

Il·lumineu... sense límits!

 

D’entre tots els objectes peculiars que us hem descobert a les pàgines de D’estil, encara no havíem trobat unes làmpades tan versàtils i, alhora, tan personals com aquestes. Si o sí?

 

La lluminària és un element essencial a l’hora de dissenyar qualsevol espai. Una bona il·luminació permet potenciar les seves característiques i/o dirigir la mirada cap a les zones que més interessen. Ara bé, tan important com la qualitat de la llum és el disseny de les làmpades que l’emeten. Faro Barcelona ho té tot en compte –tot–, i ha creat dues noves línies que són una passada.

 

La il·luminació que es mou amb tu

De dimensions reduïdes, lleugeres i sense cap fil. Així són les làmpades Take Away, que reben aquest nom pel seu caràcter nòmada, i és que t’acompanyen allà on vagis perquè les ubiquis on vulguis: a dins de casa durant l’hivern, al jardí a l’estiu, com a llum auxiliar o com a llum central, tant se val, perquè són aptes per a qualsevol espai; els límits els poses tu!

Amb una aparença que recorda els bols de ceràmica japonesa (i no és per casualitat, perquè la seva forma s’ha inspirat en els codis de disseny dels fanals orientals), estan pensades per utilitzar com a làmpada de sobretaula, però disposen d’un accessori de fusta que les converteix –voilà!– en un aplic de paret. I encara hi ha més opcions. Aquestes:

Llibertat absoluta. Gràcies a la seva nansa ergonòmica i a la seva mida reduïda, aquestes làmpades són idònies per a qualsevol situació: les pots dur a la mà mentre camines pel jardí, les pots penjar de la bici per tenir més visibilitat, pots entrar-les dins d’una tenda de campanya o, simplement, pots deixar-les reposar al porxo de casa.

U, dos i tres! Cada moment necessita la seva llum, per això les làmpades Take Away són de dos colors diferents i disposen de tres intensitats, que s’activen prement-les una, dues o tres vegades per obtenir una llum més o menys tènue, a gust del consumidor.

Sostenibles, és clar. A més del disseny, el respecte pel medi ambient ha estat l’altra prioritat de les Take Away, per això estan fetes de policarbonat injectat sobre una base de fusta i incorporen leds que garanteixen un consum elèctric mínim (3 watts).

Sense fils. Disposen d’una bateria recarregable mitjançant una entrada USB que els proporciona una autonomia d’entre 5 i 15 hores, en funció de la intensitat de llum escollida.

 

“De dimensions reduïdes, lleugeres i sense cap fil, les Take Away reben aquest nom pel seu caràcter nòmada”

 

La llum, al teu gust

Inviting és l’altra nova línia de làmpades de Faro Barcelona, guanyadora del premi German Design Award 2019. Aquesta modalitat permet jugar amb la llum segons l’espai i el moment. Pensades per ser usades en un entorn professional domèstic (a la cuina, al sofà, al llit...), no sacrifiquen la qualitat de la llum que emeten. Es poden trobar de diferents colors i amb versions de sobretaula, paret o amb clip per ubicar-les a llocs estratègics, com prestatges o el capçal del llit.

Es caracteritzen per una arquitectura simple amb un capçal regulable horitzontalment i vertical, i tenen un mecanisme d’ús molt senzill: una pera circular que llisca d’un costat a l’altre per controlar la lluminositat i regular-ne les diferents temperatures (càlida, neutra o freda), aconseguint, així, l’atmosfera desitjada en cada moment.

 

“Les Inviting permeten jugar amb la llum segons l’espai i el moment”

 

Article publicat al número 48 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top