0 items
El meu compte

IX Premi D'estil: Jan Millastre

Jan Millastre, president de l’associació Kreamics i veí de Lladó, va rebre el IX Premi D’estil per ser un gran exemple de vitalitat, superació i empenta. El lliurament del guardó va tenir lloc als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el proppassat dijous 12 de juliol al vespre.

Com és habitual en la celebració del Premi D’estil, els assistents a la vetllada van rebre una copa de cava a l’entrada per donar-los la benvinguda. Entre els centenars de persones que es van donar cita a l’acte, s’hi podien comptar lectors de la revista, col·laboradors i amics, a més d’autoritats locals i comarcals, representants d’institucions i personalitats relacionades amb el món de la cultura i el comerç, no només de l’Alt Empordà, sinó d’arreu de les comarques de Girona.

L’acte, a més, servia per celebrar el desè aniversari de la revista D’estil i de l’agència Oh! Comunicació, encarregada d’editar-la des del primer número. Una celebració que també va ser especial; i que també  va comptar amb un enorme número “10” de xocolata elaborat pel Xocolater de Taradell, del qual van poder-ne gaudir els assistents.

Mar Casas, directora de la revista D’estil, va ser l’encarregada d’obrir l’acte i lliurar el IX Premi D’estil a Jan Millastre. Millastre és un clar exemple de superació en haver sobreviscut a una fatal deflagració en un accident ocorregut fa 20 anys amb cremades greus –de segon i tercer grau– al 90% del seu cos. Millastre, que en aquell moment tenia 19 anys, va sobreposar-se a l’accident, a la dura recuperació física, i va adoptar, des d’aleshores, una filosofia de vida positiva, amb una empenta, vitalitat i superació que han calat en la seva personalitat i el seu entorn. Ell mateix va crear l’associació Kreamics, des d’on ha acompanyat desenes de casos de cremades greus i els seus familiars; a més de no aturar-se mai en el seu dia a dia i dur una vida completament normal.

En acabat, els assistents van poder gaudir d'un refrigeri obert als centenars d’assistents, servit per restauradors de primer ordre: la food truck Bistro Van, del Grup Samuga; el restaurant Amiel & Molins; els embotits d’El Graner i els vins del celler La Vinyeta, recentment guardonat com el Millor Celler de Catalunya. Tot plegat, amenitzat per la música del prestigiós saxofonista Pep Poblet, i el sorteig de diverses experiències entre el públic assistent.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top