0 items
El meu compte

Jeure, jeure i jeure (Però jeure bé)

 

Estiu. Vacances. Temps de fer moltes coses. Però també de jeure i passar llaaargues estones al sofà descansant, conversant, mirant la televisió, llegint, fent la migdiada o mastegant les hores sense més.

 

Sí, el sofà és un ingredient clau de les vacances, però no només: el ritme de vida i les rutines que seguim l’han convertit, de ben segur, en una de les peces estrella de la llar, perquè, si bé, anys enrere, la vida de reunió familiar tenia lloc principalment a la cuina i la sala d’estar era un espai reservat exclusivament per rebre amics i familiars o per portar a terme alguna celebració puntual, actualment, hi acudim a diari a la recerca d’uns minuts de tranquil·litat, esbarjo o oci. És a dir, que la sala d’estar és l’epicentre de les nostres llars, i, el sofà, una de les peces bàsiques per poder-ne gaudir al màxim.

 

Sofàs còmodes i confortables, pràctics i adaptats a l’actual concepte d’oci i descans
 

Queden enrere ja aquells sofàs simplement estètics –de mil i un estampats, a joc amb la resta del mobiliari–, de formes impossibles, amb seients més que voluminosos i respatllers a prova de cervicals. Avui, els sofàs han de ser, per damunt de tot, còmodes i confortables, pràctics i adaptats a l’actual concepte d’oci i descans. Ara, ens fixem en la seva ergonomia i busquem seients lliscants i profunds, respatllers inclinables i tapisseries desenfundables. Vigilem els teixits amb els quals estan fets, i els farcits, i la seva resistència... I bé que fem, perquè un sofà contribuirà a afavorir el nostre descans i repercutirà en la nostra salut. Escollir-lo bé, per tant, no és cap tonteria.

 

Els Atemporal són... la repera!
 

Si parlem de sofàs còmodes i confortables, hem de parlar dels sofàs Atemporal; no només perquè ho són, sinó també perquè, després de més de 50 anys d’experiència en el disseny i producció de mobles entapissats, s’han convertit en un referent per la qualitat que ofereixen. Conscients que el sofà és un dels mobles més viscuts de la llar, atorguen una excepcional importància als materials emparats per a la seva fabricació, i utilitzen estructures, sistemes de suspensió, farcits i teixits de llarga durada, amb resistència a l’abrasió i al pilling i amb solidesa davant la llum artificial. Totes les matèries primeres que utilitzen són de primera qualitat, seleccionades i testades. A més, estèticament són espectaculars.
 

Tots aquests que us mostrem tenen una estructura de fusta massissa combinada i desmuntable coberta d'escuma de poliuretà d'alta densitat en el seu contorn per consolidar el coixí del seient i mantenir la seva estabilitat i durabilitat, compten amb un sistema de suspensió base mitjançant cintes elàstiques de cautxú i les seves fundes es poden aconseguir en teixit –confeccionat amb fibres naturals o acríliques– o en pell natural i són desenfundables (excepte si estan entapissats en pell). A més, permeten variacions respecte al disseny original.
 

Nordic. Amb peus de fusta massissa desmuntables i disponibles en diferents colors, els coixins del respatller i dels braços són de poliuretà de diferents densitats. És una peça elegant i càlida alhora.
 

Romeo Busines. Aquest disseny de Margot Viarnés té uns peus metàl·lics desmuntables. Els coixins del respatller i dels braços estan farcits de microfibra acrílica antial·lèrgica i duen una funda protectora, mentre que els del seient són de poliuretà combinat i presenten diferents densitats. Línies rectes i modernes que transmeten sobrietat i essència.
 

Almo. Aquesta peça amb peus ocults de PVC té els coixins del respatller i dels braços farcits de microfibra acrílica antial·lèrgica dins d’una funda protectora; en canvi, els del seient combinen diferents densitats de poliuretà. Només de veure’l, ja t’hi voldries endinsar.
 

Stephanie. Aquest sofà tan espectacular, amb peus de fusta desmuntables i disponibles en diferents colors, té tots els seus coixins –del respatller, dels braços i del seient– confeccionats amb poliuretà de diverses densitats. És, sens dubte, una peça originalíssima que atrau totes les mirades.
 

Cachemira. Aquest disseny de Margot Viarnés en versió butaca és una delícia. Té uns peus de fusta desmuntables i uns coixins confeccionats amb una funda protectora i farcits de microfibra acrílica combinada 100% amb ploma d'ànec.

 

 

Article publicat al número 42 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top