0 items
El meu compte

Justa la fusta! Propostes d’interiorisme i decoració per a un hivern càlid, càlid

 

La fusta és un element natural extremadament càlid que, a més d’aportar confort a una llar, resulta durador i fàcil de mantenir. Us presentem unes quantes propostes fetes a base de fusta per crear entorns encantadors que us faran desitjar quedar-vos a casa, a recer del fred.

 

Egoa, d’Stua. Tot un clàssic del disseny espanyol dels últims temps, malgrat que ja fa més de 20 anys que està al mercat. Aquesta cadira és d'una comoditat extraordinària, ja que el suport s'adapta a la posició de l'esquena, acompanyant el moviment de qui s’hi asseu. Amb una estructura d'acer cromat i un seient i un respatller de fusta natural –de freixe, roure o noguera, procedent de boscos francesos de gestió sostenible–, també es poden adquirir lacades en blanc o negre, o bé es poden entapissar amb tela o pell.

Globus, d’Stua. Globus és una cadira expressiva, voluptuosa, lleugera i acollidora a la vegada. Amb unes formes perfectament acabades des de qualsevol angle, les corbes del respatller recullen l'esquena tot proporcionant un confort envoltant. Aquesta és la versió d'interior, amb una estructura de tub d'acer cromat, que pot ser brillant o mat, i el seient i el respatller de fusta natural provinent de boscos gestionats de manera sostenible.

Zar, d’Atemporal. Amb estructura de fusta, un bon sistema de suspensió a base d’elàstics, coixins antial·lèrgics i opció a incloure una base giratòria, aquesta butaca pot presumir d’un disseny elegant i sobri de línies rectes que, a banda de ser més que confortable, enalteix qualsevol racó de la llar, malgrat la seva discreció.

Comback, de Kartell. La reinterpretació d'aquest gran clàssic d'inspiració windsoriana es caracteritza també per l’experimentació i la combinació de diferents materials, com el plàstic o la fusta, que s'interpreten de manera atractiva en clau country chic en aquesta versió amb quatre potes de fusta de freixe tenyit de roure o envernissat. Una revocació que imita la tradició i les emocions antigues, que copia les cadires que embellien els miradors de les cases colonials o la més coneguda i nostàlgica cadira de l'àvia.

Hendrix TV, de La Forma. Un moble icònic per a un estil zen, ideal per a ambients eclèctics, però que també casa amb elements de diferents estils i èpoques. Té un disseny elegant, exclusiu i original ple de personalitat i caràcter. És una peça sòbria però desenfadada sorgida de la unió del roure massís amb unes potes robustes però d’aparença lleugera.

Mya, de Megamob. La col·lecció Mya reuneix una gamma de mobles de disseny moderns i modulars fabricats amb xapa estructural, el que confereix a cada peça un acabat molt natural. Es tracta de mobles bàsics de fusta de roure, inclosos els poms, amb la ferramenta d’última generació.

Surf, de Tothora. Dins la col·lecció Mediterrània, aquesta creació de Tothora recorda les ones del mar. Fabricat a mà, aquest rellotge de sobretaula està elaborat amb materials de primera qualitat, mecanismes de quars alemany de gran precisió i silenci i un revestiment de fusta noble. És una autèntica escultura de temps única.

 

 Article publicat al número 40 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top