0 items
El meu compte

La cadira de balca del segle XXI

 

Hem descobert la cadira de balca del segle XXI. I ens encanta! Presentacions a banda, el que cal, per damunt de tot, és mirar-la; mirar-la i admirar-la, perquè és un caramel del disseny actual.

 

Boga és essència. És la planta d’aiguamolls que teixim. És la nostra tradició expressada en pocs gestos. És la subtil absència visual d’una estructura que ennobleix la presència d’un seient teixit amb fulles de boga. És... una passada!
 

Elaborada amb dos materials: planxa de metacrilat transparent tallada i plegada per a l’estructura i el respatller, i fulles naturals de boga per al seient, aquesta és una creació de l’arquitecte Arnau Vergés promoguda per D-Kril metacrilat.com.

 

Tradició i modernitat perfectament casades

Partint d’un dels elements clàssics de la nostra tradició –la cadira de balca–, aquesta reinterpretació ha estat dissenyada seleccionant els conceptes clau que configuren el seu referent tradicional. És així com la cadira Boga manté unes proporcions que prenen el quadrat com a referència, respecta una posició d’asseguda de forta verticalitat, adopta un funcionament estructural que en configura les formes bàsiques i estima un seient elaborat artesanalment a partir de la balca teixida.

 

Tot un univers del metacrilat

A Metacrilat.com es dediquen a la manipulació de plàstics tècnics. Especialitzats, entre d’altres, en el metacrilat i el policarbonat en totes les seves aplicacions, fa més de 20 anys que dissenyen, creen i fabriquen tot un món amb aquests materials tan especials, nobles, elegants, sorprenents i perfectes per utilitzar en decoració, mobiliari, arquitectura, interiorisme, protecció, senyalització, retolació, presentació de productes...

Partint sempre de la màxima qualitat, donen vida a multitud de productes originalíssims, tant si es tracta de peces úniques, artesanals, com de grans sèries. I ho poden fer en un gran ventall d’acabats i colors, al gust del consumidor.

 

Article publicat al número 40 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top