0 items
El meu compte

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

 

Possiblement, ja coneixeu la història de La Farinera Sant Lluís: una finca enorme, de 650.000 m2, envoltada pel riu Muga, amb bosc, prats, dos llacs, completament equipada i amb anomenada en l’àmbit de les celebracions... Tot plegat, un indret perfecte per acollir esdeveniments empresarials!

Els esdeveniments? La seva especialitat!

Des que va tornar a obrir les seves portes, a La Farinera Sant Lluís ho han tingut molt clar: aquest espai únic i singular, un primus inter pares, havia de servir perquè se’n pogués gaudir en grans esdeveniments. L’immens edifici i el seu entorn ja han demostrat sobradament la seva capacitat en casaments, celebracions i esdeveniments privats. Fins i tot, entre els seus espais –interiors, decorats delicadament; i exteriors, cuidats al detall i fabulosos per se– s’hi ha arribat a desenvolupar rodatges, photo shoots (sessions de fotografia professional), videoclips... I és que no és per a menys!

 

“Des que va tornar a obrir les seves portes, a La Farinera Sant Lluís ho han tingut molt clar: aquest espai únic i singular, un primus inter pares, havia de servir perquè se’n pogués gaudir en grans esdeveniments”

 


Encara no coneixeu la història de La Farinera Sant Lluís?

Situada dins del municipi de Pont de Molins –però més enllà del nucli del poble–, va ser construïda el 1913 per desig de la barcelonina Teresa Pallejà, amb un estil clarament modernista, molt en voga en aquells anys, i serví com a fàbrica de farina fins la segona meitat del segle XX. Després de diverses dècades d’abandó, la finca va ser adquirida recentment i arranjada. Avui dia, totalment restaurada, està catalogada com un Bé Cultural d’Interès Local per la Generalitat i s’ha fet un nom per a la celebració d’esdeveniments de luxe a la Península Ibèrica: La Farinera Sant Lluís torna a lluir com mai!


I les empreses?

Les empreses i els seus esdeveniments tenen en La Farinera Sant Lluís un espai ideal per a la seva activitat. El fet de disposar d’amplis espais exteriors i d’una gran quantitat d’espais interiors completament equipats per a qualsevol ocasió fa que la finca sigui ideal per a esdeveniments empresarials: convencions, conferències, reunions, presentacions... De fet, tot un reguitzell de negocis que buscaven un indret especial per desenvolupar sessions de team building, reunions importants o trobades interprofessionals ja han confiat en La Farinera Sant Lluís.

Això s’aplica, no només a les empreses que vulguin celebrar un esdeveniment propi, sinó també a col·lectius empresarials que organitzin una petita fira o mostra de productes dedicada a professionals del seu sector: un tast de vins, una mostra gastronòmica o de productes de la terra... De professionals a professionals!

Els espais

L’interior de La Farinera Sant Lluís compta amb una gran quantitat d’espais diàfans, plenament il·luminats i completament equipats per acollir presentacions de productes, llibres, resultats d’empresa, com el Molí d’en Borràs o la Biblioteca; reunions d’empresa amb la tecnologia adequada i necessària per resoldre-les en el seu aspecte tècnic, com el Carro Pedrer; conferències, convencions i congressos laborals en àmplies sales de grans finestrals, com el Mirador; o grans esdeveniments, degustacions i mostres gastronòmiques a l’Estenedor o als jardins de La Farinera Sant Lluís.

A més, l’excepcional ubicació del recinte, a prop de Figueres, de la Costa Brava i de França –i, en definitiva, dins l’Alt Empordà–, fa que es puguin realitzar multitud d’activitats en conjunt amb una estada a La Farinera Sant Lluís: sortides amb bicicleta, tastos de vins i vistes a cellers, vols en globus, sortides amb vaixell, bateigs astronòmics a l’Observatori Astronòmic Albanyà... La varietat està servida!

No només estem parlant d’activitats empresarials que comportin un dia de durada, és clar, sinó que la possibilitat d’allargar les sessions a dos o més jornades. Per això, La Farinera Sant Lluís disposa de fins a deu suites equipades amb totes les comoditats i cuidades fins l’últim detall: amb lavabo propi i elements empordanesos i britànics en la decoració que li donen un toc vintage i enormement acollidor.

Això es complementa a la perfecció amb els allotjaments rurals adjunts a La Farinera Sant Lluís, situats dins la mateixa finca: els Masos Can Sot, també completament equipats i delicadament decorats. Entre tots els espais, s’aconsegueix una capacitat més que suficient (amb allotjament per a unes 50 persones) per acollir membres de l’empresa –o de múltiples empreses– durant unes quantes jornades seguides!

 

“A La Farinera Sant Lluís són plens coneixedors de les necessitats de cohesió grupal de les empreses i dels seus equips, i per això plantegen propostes de tota mena per realitzar durant les estades”

 

Alternatives creatives!

Les iniciatives creatives sempre hi tenen cabuda, en un espai adaptat a esdeveniments empresarials com aquest. Heu sentit a parlar del team building? Són reunions d’empresa, o d’equips d’empresa, dedicades a realitzar activitats per millorar la cohesió d’aquests col·lectius, que poden realitzar-se en els múltiples espais dins i fora de La Farinera Sant Lluís.

A més, per complementar aquest tipus d’esdeveniments empresarials interns, des de La Farinera Sant Lluís tenen preparat un catàleg d’activitats i propostes creatives diverses que ajuden a crear cohesió en els equips empresarials. A través de l’experiència realitzant un bon grapat de sessions grupals a les seves instal·lacions, a La Farinera Sant Lluís són plens coneixedors de les necessitats de cohesió grupal de les empreses i dels seus equips, i per això plantegen propostes de tota mena per realitzar durant les estades. Algunes d’elles són tan curioses com l’outdoor training o una gimcana (per posar a prova la cohesió grupal, el lideratge, la motivació o desenvolupar determinades habilitats); d’altres, són propostes innovadores com un sherlock (que consisteix a seguir un conjunt de pistes per resoldre un misteri en grup, també). Aquestes activitats creatives sempre poden comptar amb incentius, com un premi per a l’equip o departament d’empresa que el resolgui amb millors resultats que els altres. Si se’n poden fer, d’activitats, a La Farinera Sant Lluís!

 


Ras i curt

Comptat i debatut: La Farinera Sant Lluís és un espai idíl·lic, completament equipat i preparat per encabir-hi centenars de persones per celebrar convencions professionals, conferències, tastos i mostres de producte i tota una infinitat d’activitats que tinguin a veure amb el món empresarial. És l’espai ideal per a esdeveniments d’empresa!


 

Article publicat al número 51 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-experiencies.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top