0 items
El meu compte

La millor manera de fer país: experimentant-lo!

Experiències mil, la capsa blava, la capsa verda, la capsa taronja, la capsa vermella, la capsa online, capses regal... Regala (regala’t) tot el que t’enamora de Catalunya i convida a gaudir (gaudeix) de l’experiència en tres passos.

 

Descobrir el propi país pot ser una experiència d’allò més enriquidora. I, si a més, es pot fer a través d’experiències, pròpiament dit, es torna fascinant, captivador. Però, de vegades, pot resultar una mica complicat de trobar sortides, experiències, restaurants, descobertes i excursions. Un cop asseguts davant l’ordinador o del mòbil, com ens posem a buscar-ho?

Tenim la solució! D’alguns anys ençà que la moda de les caixes regal –a través de plataformes com SmartBox o DakotaBox– ha esdevingut un sector únic del mercat que ha vingut per quedar-se. Aquesta manera d’explorar i viure experiències diferents i úniques –no només es tracta d’allotjar-se en hotels i de menjar en restaurants!– ha calat fons a la societat i sembla que regalar una d’aquestes caixes s’ha convertit en tendència en els darrers temps.

 

“Sota un manifest fundacional inspirador, glosen la importància que molta gent atorga als països exòtics i llunyans quan molts no saben dels boscos, les fonts, les viandes especials o típiques, els racons, l’artesania local de Catalunya i tot el que el país té per oferir!”

 

En exclusiva, a Catalunya

En aquestes que cinc joves de la Catalunya Central, de Manresa, han trobat la idea: caixes regal centrades en la descoberta, en experiències per viure a Catalunya. Sota un manifest fundacional inspirador, glosen la importància que molta gent atorga als països exòtics i llunyans quan molts no saben dels boscos, les fonts, les viandes especials o típiques, els racons, l’artesania local de Catalunya i tot el que el país té per oferir! Així nasqué la cooperativa Fent País, amb la qual es regalen experiències de tot tipus que tinguin lloc a Catalunya.

Des dels àpats centrats en la gastronomia d’embotits de la Plana de Vic a escapades en veler a la Costa Brava, passant per un cap de setmana al voltant de l’observació –hi haurà qui badi bé la boca– del cel de Montserrat, o bé sortides fotogràfiques... Catalunya té molt per mostrar i molt més per descobrir, i, a través de les experiències, capses regal i lots, es poden conèixer tota mena de racons, indrets i activitats d’allò més variats. És la millor manera de fer país!

 

El goig de col·laborar amb petits productors

L’avantatge de fer país d’aquesta manera, a més, és que col·laborem amb petits productors, artesans, empreses familiars menudes i molts altres petits encants de Catalunya que sobreviuen no només gràcies al seu propi producte, sinó també de fer-lo visible arreu! Gràcies a Internet i a la transmissió instantània dels missatges, aquests petits productors poden seguir oferint el seu producte, potser típic, potser casolà, però tan exclusiu i vàlid com qualsevol altre. Ja ho veieu: les caixes regal obren un món de possibilitats! Fem país tots plegats?

 

“L’avantatge de fer país d’aquesta manera, a més, és que col·laborem amb petits productors, artesans, empreses familiars menudes i molts altres petits encants de Catalunya que sobreviuen no només gràcies al seu propi producte, sinó també de fer-lo visible arreu!”

 


Tres passos i... a gaudir!

1.- Tria i remena entre totes les propostes de la guia o el web www.fentpais.cat.

2.- Fes la reserva directament indicant el codi del xec regal.

3.- Entrega el xec regal el dia que gaudeixis de l’experiència.


 

Article publicat al número 45 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-experiencies.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top