0 items
El meu compte
   
Mar Casas. Ideòloga, directora i ànima mater de la criatura. Portadora de les tres “p”: persona, periodista i psicòloga. Addicta a la vida. Entusiasta sense límits. Somniadora empedreïda amb els peus arrelats a terra i el cap al cel.
  

 

   
Ernest Alda. Coordinador del projecte. La mà dreta que la Mar no té (literalment). El noi per a tot i per a tothom. Fotògraf, informàtic i expert en protocol, relacions públiques i màrqueting digital. On posa l’ull, hi posa la càmera.
  

 

   
Albert Torres. El nostre noi de les il·lustracions. I el dels vídeos! Il·lustrador, dissenyador gràfic i realitzador audiovisual. L’alegria de la casa. Si et descuides, et dibuixa.
  

 

   
Júlia Català. La nostra salvavides divina. Una romàntica d’avui. Filòloga. Lletraferida i amant de Joan Vinyoli. Una nina de porcellana de ploma hipersensible. Tot en ella és amor.
  
   
Cristina Olivas. Periodista i community manager. Creadora de continguts i amant de la comunicació en tots els seus vessants. El seu lema és: “No deixar d’aprendre per adaptar-se als nous temps”. Un bon llibre i passejar per la platja són dos dels seus plaers preferits.
  


 Els nostres col·laboradors més incondicionals

   
Xavi Roura. El més incondicional des dels principis dels principis. Periodista eixelebrat (en el bon sentit de la paraula). Pensador. És el responsable de la secció “Racó de la reflexió”.
  

 

   
Daniel Ruiz-Trillo. Escriptor, periodista, professor i blogaire. Creador de www.versos.cat i impulsor del Poemaestiu, un festival poètic que es du a terme a l’Alt Empordà. El més peculiar de tots. És el responsable de la secció “Petits plaers”.
  

 

   
Lina Godoy. Historiadora de l’art. Boja per la història, els vestigis i les obres d’art. Ansiosa cercadora del passat en el present. Fer una visita amb ella a qualsevol racó de món es pot convertir en tota una aventura.
  

 

 

   
Pep Sala. Músic, compositor, gourmet i gormand. Tastaolletes. Apassionat de la gastronomia i de la història culinària. El millor de tots per compartir taula (i sobretaula).
  

 

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Top