0 items
El meu compte
   
Mar Casas. Ideòloga, directora i ànima mater de la criatura. Portadora de les tres “p”: persona, periodista i psicòloga. Addicta a la vida. Entusiasta sense límits. Somniadora empedreïda amb els peus arrelats a terra i el cap al cel.
  

 

   
Ernest Alda. Coordinador del projecte. La mà dreta que la Mar no té (literalment). El noi per a tot i per a tothom. Fotògraf, informàtic i expert en protocol, relacions públiques i màrqueting digital. On posa l’ull, hi posa la càmera.
  

 

   
Albert Torres. El nostre noi de les il·lustracions. I el dels vídeos! Il·lustrador, dissenyador gràfic i realitzador audiovisual. L’alegria de la casa. Si et descuides, et dibuixa.
  

 

   
Júlia Català. La nostra salvavides divina. Una romàntica d’avui. Filòloga. Lletraferida i amant de Joan Vinyoli. Una nina de porcellana de ploma hipersensible. Tot en ella és amor.

  

 

   
Cristina Olivas. Periodista i community manager. Creadora de continguts i amant de la comunicació en tots els seus vessants. El seu lema és: “No deixar d’aprendre per adaptar-se als nous temps”. Un bon llibre i passejar per la platja són dos dels seus plaers preferits.

  

 

   
Xavi Roura. Periodista de formació, però animal comunicatiu per vocació. És el noi comodí de la casa: text, contingut, vídeo, fotografia, relacions públiques... Un xic de tot no fa mai mal!

  

 

 

 Els nostres col·laboradors més incondicionals

   
Lina Godoy. Historiadora de l’art. Boja per la història, els vestigis i les obres d’art. Ansiosa cercadora del passat en el present. Fer una visita amb ella a qualsevol racó de món es pot convertir en tota una aventura.
  

 

 

   
Pep Sala. Músic, compositor, gourmet i gormand. Tastaolletes. Apassionat de la gastronomia i de la història culinària. El millor de tots per compartir taula (i sobretaula).
  

 

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top