0 items
El meu compte
   
Mar Casas. Ideòloga, directora i ànima mater de la criatura. Portadora de les tres “p”: persona, periodista i psicòloga. Addicta a la vida. Entusiasta sense límits. Somniadora empedreïda amb els peus arrelats a terra i el cap al cel.
  
   
Ernest Alda. Coordinador del projecte. La mà dreta que la Mar no té (literalment). El noi per a tot i per a tothom. Fotògraf, informàtic i expert en protocol, relacions públiques i màrqueting digital. On posa l’ull, hi posa la càmera.
  
   
Júlia Català. La nostra salvavides divina. Una romàntica d’avui. Filòloga. Lletraferida i amant de Joan Vinyoli. Una nina de porcellana de ploma hipersensible. Tot en ella és amor.


   
Xavi Roura. Periodista expert en tot el que tingui punts i comes. Incansable, apassionat i vital, s’atreveix amb articles de tota mena, estil i àmbit. T'ho escriurà tot, i t'ho escriurà bé: un tot-terreny! Fa 12 anys que fa ininterrompudament la seva secció "El Racó de la Reflexió".

  

 

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top