0 items
El meu compte
   
Mar Casas. Ideòloga, directora i ànima mater de la criatura. Portadora de les tres “p”: persona, periodista i psicòloga. Addicta a la vida. Entusiasta sense límits. Somniadora empedreïda amb els peus arrelats a terra i el cap al cel.
  
   
Ernest Alda. Coordinador del projecte. La mà dreta que la Mar no té (literalment). El noi per a tot i per a tothom. Fotògraf, informàtic i expert en protocol, relacions públiques i màrqueting digital. On posa l’ull, hi posa la càmera.
  
   
Júlia Català. La nostra salvavides divina. Una romàntica d’avui. Filòloga. Lletraferida i amant de Joan Vinyoli. Una nina de porcellana de ploma hipersensible. Tot en ella és amor.


   
Xavi Roura. Periodista de formació, però animal comunicatiu per vocació. És el noi comodí de la casa: text, contingut, vídeo, fotografia, relacions públiques... Un xic de tot no fa mai mal!

  

 

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top