0 items
El meu compte
   
Benvingut/da a D’estil! Benvingut/da a la nineta dels nostres ulls, una revista de petits grans plaers que busca fer-te fruir per totes bandes (sense compassió ni remordiments) a través d’una estètica fresca i actual i d’una lectura pausada però fluent. Volem aportar al món bon rotllo i entusiasme; instants de calma, benestar i esperança, i desig. Molt desig. Un desig per la vida, per l’entorn, per les persones, per tot el que som i per tot el que fem.

A través de D’estil podràs conèixer allotjaments i restaurants de primera, tastar productes de la terra, descobrir racons de casa nostra que no sabies, visitar museus peculiars, recordar personatges que han estat importants per a la nostra cultura (i fer-ho, a més, de la mà d’algun dels seus familiars o amics), esbrinar els espais preferits de rostres coneguts, trobar-te amb perfils d’emprenedors que prometen, introduir-te en el món del protocol, resseguir la història d’antics oficis, sentir-te solidari o estar al dia de les novetats més chic.

No t’ho creus? No cal. Experimenta-ho!
  

 

D’estil és el que és

 

 • Una revista de petits grans plaers.
 • Quelcom material que toca l’esperit.
 • Un instrument que desperta la capacitat de sorprendre’ns i meravellar-nos.
 • Una injecció de vitalitat amb una alta dosi d’entusiasme.
 • Una inesgotable font d’inspiració.
 • Una manera més de fer habitable el món. I de que ens en sentim orgullosos!
 • Una canalització de Bellesa.
 • Un motiu per meditar. O per compartir. O per admirar. O per estimar.
 • Un somni fet realitat.
 • Una raó per seguir endavant.
 
   


Abstén-te si...

...no saps valorar el plaer de les petites coses.
...no creus en les persones.
...tens por que l’entusiasme se t’encomani.
...no t’agrada somniar despert/a.
 

 

El nostre ABC

Periodisme en positiu, perquè sí
Del desig de donar la volta al que s’explica a diari a través dels mitjans tradicionals, que se centren en la negativitat, la tragèdia i la catàstrofe, neix la nostra aposta per crear un mitjà alternatiu (o millor dit: complementari), diferent, basat en la qualitat i en les bones notícies, en els petits grans plaers. Perquè som un país magnífic, amb gent magnífica i projectes magnífics que cal mostrar, que cal cridar als quatre vents. Perquè les bones notícies (afortunadament!) també són notícia. Per això ens apuntem al positivisme. Perquè no es tracta del que vivim, sinó de com ho vivim. I, posats a fer, millor fer-ho en positiu. Si o si? Sota aquest prisma, procurem crear relats constructius que apostin per la sensibilitat, la sostenibilitat, els valors, la passió i l’entusiasme i la millora de la qualitat de vida de les persones.


Periodisme decoratiu, que faci bonic
Ens agrada practicar el “periodisme decoratiu”, que deia el gran cronista dels anys 30 Josep M. Planes, un periodisme de tipus literari, curós en la paraula, amb voluntat d’estil i amb un enfocament humanístic que no oblidi la rigorositat; un periodisme que intenta copsar la complexitat polièdrica de la nostra realitat i que té absolutament en compte la mirada del qui escriu; un periodisme gens tècnic, mecànic ni objectiu, ans al contrari: busquem l’ànima en la paraula.

Periodisme slow, per assaborir a poc a poc
Practiquem un periodisme lent, que fa contrapès amb la immediatesa a què estem avesats, que té una cura extrema del text i la imatge, que aposta per un to pausat molt literari, i que dedica a cada tema tot l’espai necessari com per explicar-lo i reflexionar-hi tant com calgui. Tant com es vulgui. Perquè el que ens interessa és explicar les coses en detall però entretenint, gaudint i fent gaudir. Sense escatimar en esforços, il·lusions ni espai. Keep calm and read slowly.
 

 


 
  L’ou d’on sortim

D’estil neix en el sí d’una assessoria altempordanesa d’imatge i comunicació fundada al gener de 2008: Oh! Comunicació. El seu cor (i la seva ànima) som nosaltres, un equip jove i entusiasta que hem convertit les nostres passions en professió amb la màxima intenció de ser feliços i de fer feliços els altres.
El que millor sabem fer és això:

 
 • Mimar i tenir cura de la imatge integral de les persones, els productes i les empreses. Perquè som molt bufons ☺
 • Organitzar esdeveniments amb personalitat pròpia i que deixin empremta (Oh! Esdeveniments). Perquè els encanta reunir persones al voltant d’un motiu d’alegria, i fer que no ho oblidin!
 • Dissenyar i editar publicacions de diferent caire (Oh! Edicions). Perquè la cultura i les humanitats ens fan vibrar.
   
 

D’estil a l’APPEC

D’estil forma part de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), que agrupa revistes compromeses amb la normalització cultural catalana i ens permet arribar arreu dels Països Catalans.

 
 

 

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top