0 items
El meu compte

Làmpades per no tancar els ulls

 

Ens encanta la llum, ens encanten els llums i ens encanten les peces de disseny funcionals i utilitàries que, a més, es fan mirar. Us proposem sis làmpades espectaculars que no us deixaran indiferents.

 

Tress. Fabricada per Foscarini i dissenyada per Marc Sadler, és el resultat d’un joc perfecte entre materials i llum pensat per crear una experiència sensorial única. La trama de fils entrelligats amb resina que presenta recorda la textura dels cistells, malgrat estar fabricada amb un material compost amb base de fibra de vidre esmaltat.

La Tress pot ser una làmpada de peu, de taula, de suspensió o de paret, i està disponible en tres colors bàsics (blanc, negre i vermell) capaços d’encaixar en qualsevol context.
 

Emma. En l’univers de les làmpades, la combinació perfecta entre elegància, metall cromat i color té nom propi: Emma. Els joves dissenyadors espanyols Álvaro Goula i Pablo Figuera han donat un toc de color a aquesta peça per tal d’ajustar-se a les necessitats i les innovacions avantguardistes actuals.

La versió penjant combina una tapa negra superior amb un difusor de metacrilat acolorit, el mateix que dóna forma a la part exterior de la làmpada. Disponible en groc, turquesa, verd pàl·lid i blanc setinat, Emma té la capacitat de destacar o camuflar-se enmig de la resta de la decoració de l’estança on estigui instal·lada.
 

Meridiano. Aquesta làmpada d’exterior és realment especial. Matèria i llum s’integren en un sol disseny senzill i elegant, però amb un resultat espectacular. Meridiano tant il·lumina de nit com es converteix en seient de dia. Les seves reduïdes mides permeten col·locar-la a qualsevol espai, i , a més, està disponible en tres colors diferents (caqui mat, verd lacat i blanc trencat). És un disseny de Jordi Vilardell i Meritxell Vidal que disposa de difusor de vidre i bombeta de lets.
 

Shadow. Shadow és una làmpada penjant amb làmines d'alumini doblegat que compta amb un difusor de policarbonat setinat a la part inferior i una bombeta fluorescent. Aquest disseny, amb una personalitat molt marcada, proporciona un joc de llums i ombres inspirat en el contrast dels raigs solars quan incideixen en les estructures arquitectòniques. Els seus acabats en blanc i gris bru li atorguen una singularitat afegida i la converteixen en un objecte escultòric idoni per a estances de grans dimensions o amb dobles altures. Apta per a ús exterior, és un disseny de Jordi Vayreda Project Team.
 

Wireflow. Aquest disseny d’Arik Levy és una mirada actualitzada i simplificada de les de làmpades de sostre clàssiques. Amb els seus llums penjants, Wireflow recorda una aranya, i la seva estructura aporta una forta presència formal en l’espai. Amb un aspecte geomètric i senzill, aquesta peça de disseny està composta per diferents cables que acaben en vuit terminals amb bombetes de let. Es tracta d’una làmpada pensada per ocupar espais innovadors i de dimensió futurista que permet, a més, ser modificada per adaptar-se a projectes específics i a les necessitats de cada client.

 

Article publicat al número 33 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top