0 items
El meu compte

Linen

 

Atemporal aposta per l'ètica i l'ecologisme amb la seva col·lecció de sofàs Linen, que transformen el descans en estil de vida.

 

Artesania, confort i excel·lència

Atemporal Home interiors és marca de referència en alta decoració. Els seus valors, qualitat i disseny impecables l'han convertit en un model d'excel·lència en matèria de mobles atemporals. Cada sofà és únic, perquè cada peça és realitzada per mestres artesans especialistes en allò que fan, des del tall i la confecció de la tela, la costura, la preparació... fins a l'acabat
final.

Proximitat

Un dels valors de la marca és la proximitat, i és per això que Atemporal no comercialitza els seus productes en línia. Aposten per la singularitat del petit comerç i la seva calidesa, convertint la compra d’un sofà en tota una experiència, on les sensacions, les textures i l'assessorament professional en són protagonistes.

Materials respectuosos

La col·lecció Linen té com a filosofia el valor d’allò humil i harmònic, però també la connexió amb la natura. I no és un dir: tots els materials que empra Atemporal són ecològics i respectuosos amb el medi ambient i amb
les persones. La senzillesa va de la mà de la sofisticació i el confort, convertint cada sofà en un element que supera modes i tradicions per sumar-les en una.

Vegan furniture

Pel benestar animal i la salut del consumidor, Atemporal refusa utilitzar qualsevol classe de material que procedeixi dels animals, com plomes, pell, cuir o llana. D'aquesta manera, l'ecologisme s'eleva al quadrat, esdevenint una marca model en matèria d'ètica. Això, però, no limita la seva gamma de teixits, perquè n’ofereixen més de 500 de diferents.

Albert. Aquest model de línies clàssiques ofereix butaques i sofàs modulables. La seva estructura està composta al 100% per fusta massissa procedent de boscos sostenibles i té una garantia de per vida. De l’amplada
del seient en diuen ‘confort’, perquè és més ample que l'habitual, i és perfecte per a aquelles persones que busquen més superfície de descans. A més, aquest model compta amb l'etiqueta VEF (Vegan&Ecologic Furniture ®), que garanteix l'ús de productes que no siguin de procedència animal i assegura el compromís amb l'ecologia i la sostenibilitat en els materials emparats i en tot el procés de producció.

Almo. Elegant i atemporal, Almo també manté el seu compromís amb el benestar animal i empra materials vegans seleccionats per a la seva confecció. Com tots els altres sofàs de la marca, és totalment desenfundable. En aquest cas, la fibra emprada en el farciment dels coixins és acrílica i antial·lèrgica.

House. La comoditat i el confort s'aprecien a primera vista en veure aquest model. Modulable, de fusta massissa i amb materials respectuosos amb el medi ambient, és una opció d'equilibri perfecte entre valors i interiorisme d'avantguarda. Els seus coixins, amb un farciment de microfibra acrílica antial·lèrgica Plumifill ®, són garantia d'èxit i relaxament.

Adela. La butaca d'orelles és un clàssic que mai passa de moda. Atemporal ha reformulat aquest concepte i el resultat és aquesta preciositat de línies sòbries adaptada a la modernitat. El farciment dels coixins és d'escuma Biofoam Confort®, que no conté elements tòxics ni contraindicacions de caràcter mèdic. A més, està exempt de CFC i és respectuós amb la capa d'ozó.

 

Article publicat al número 57 de D'estil.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top