0 items
El meu compte

Llits més pràctics i ordenats

 

Són els llits-cub, i no n’hi ha ni un d’igual!

 

El món dels mobles es reinventa cada dia més. Conceptes com el feng shui han arribat per quedar-se, i l’organització i el pragmatisme estan a l’ordre del dia. Per això, el disseny en mobiliari ha avançat a passos de gegant en les últimes dècades, guanyant en zones més àmplies, que respiren i deixen respirar, i aprofitant al màxim el propi disseny del mobiliari per adaptar-lo a les necessitats dels seus usuaris.

Seguint aquesta línia, la darrera innovació en mobiliari pràctic i modulable passa pels llits-cub, de JJP: un seguit de calaixos i calaixeres convertibles! Es tracta d’una col·lecció adaptable a tots els espais, moderna, creativa i perfecta per omplir la llar amb un toc de disseny! Feta a partir de mòduls de diferents mides reordenables, al gust de l’usuari, permet mil i una combinacions.

Es troben enfocades molt especialment a habitacions per a mainada; per això els mòduls són de diferent mida, per anar-los adaptant conforme els menuts creixen, de manera que l’habitació canvia al seu ritme: des del bressol fins al llit. I també n’hi ha per muntar lliteres!

 

“La darrera innovació en mobiliari pràctic i modulable passa pels llits-cub, de JJP: un seguit de calaixos i calaixeres convertibles!”

 

Els tres espais...

Un objecte de mobiliari pràctic es distingeix per utilitzar tres tipus d’espais, ni més ni menys. Tots els objectes els tenen, però no tots els aprofiten alhora. D’una banda, el primer espai, el més evident: el que ocupa dins la seva habitació, la quantitat de centímetres (o metres!) cúbics que té, i com es combina amb els altres elements de la sala per, a part d’oferir la seva estètica –que pot combinar més o menys amb els altres elements!–, ocupar un lloc determinat dins l’espai.

El segon espai és l’exterior, l’ús que es fa de la seva superfície quan no és la seva funció principal, i com aquest espai és aprofitable per a segons quins menesters o altres.

I el tercer espai, també important, és el seu espai interior. És a dir, com s’aprofita el seu buit intern per guardar-hi objectes, i en quina mesura la seva cabuda ajuda a mantenir un aspecte net i endreçat a l’habitació.

 

I els tres espais útils, en un

Els llits-cub han arribat per donar utilitat als tres espais esmentats, els tres usos possibles dels mobles. Les calaixeres convertibles i modulables permeten endreçar-hi estris a dins –i les joguines dels petits!–; també permeten emprar-se com a improvisada escala per accedir al llit o, fins i tot, servir de recolzament per al matalàs o bressol. I és clar que, essent modulables, ocuparan l’espai que vulgueu que ocupin. Amb mil i una opcions de color, són encara més versàtils pel que fa al disseny de l’habitació. Perquè vosaltres decidiu com serà l’habitació dels menuts. Ja no tindreu mai més una cambra dels mals endreços!

Qui ho diu, que els mobles de disseny no són útils? Doncs tres tasses!

 

“Es troben enfocades molt especialment a habitacions per a mainada; per això els mòduls són de diferent mida, per anar-los adaptant conforme els menuts creixen, de manera que l’habitació canvia al seu ritme: des del bressol fins al llit”

 

Article publicat al número 45 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top