0 items
El meu compte

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Mari Suñén i Èric Turró

Una estona amb Mari Suñén i Èric Turró

“No tenim ganes de perdre pistonada, però tampoc ens obsessionem per publicar”

La Mari Suñén (29) i l’Èric Turró (33), tots dos de Manlleu (Osona), són parella, però no només comparteixen vida, experiències, aficions i dos gossos, sinó que, una mica sense voler-ho, s’han acabat convertint en influencers, a Instagram, del món de les furgonetes de l’estil camper.

Complements alimentaris
Última edició
Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

La resposta és sí, però... És a dir, sí, són el mateix peix, de nom científic, engraulis encrasicholus, però reben noms diferents per la forma en què s’elaboren.

Capricis
Última edició
El més Bandarra de l’estiu

El més Bandarra de l’estiu

Un homenatge a les àvies que reivindica l’acte de sortir a la fresca amb el seu nou aperitiu

La casa de vermuts El Bandarra ha estrenat recentment dos nous formats del seu aperitiu: Minibar i A la Fresca. Per a les emergències “vermuteres”, una versió de butxaca que es pot dur a sobre, i, per a qui prefereix el vermut una mica més lleuger, El Bandarra A la Fresca, que es rebaixa amb tònica.

Espais de luxe
Última edició
Palau Macelli

Palau Macelli

Oh! Oh! Oh! Travessant els carrers empedrats de la capital medieval de l’Empordà, Castelló d’Empúries, s’arriba a l’emblemàtic Palau Macelli, un edifici històric rehabilitat, construït al segle XVII, que pertanyia a una família noble italiana: els Macelli

Racons
Última edició
La Bassa de les Olles (i més)

La Bassa de les Olles (i més)

L’embruix encisador dels racons del Delta. Un paradís a la (nostra) terra. Catalunya és terra de paradisos naturals, però molts són desconeguts, encara.

Recordant...
Última edició
Martí Vergoñós

Martí Vergoñós

“Jo només pinto”

La muller del pintor palafrugellenc (rosinc d’adopció), desaparegut el 2017, recorda l’home que era en un text de caire íntim farcit de records al seu costat.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Complements alimentaris
ARTICLE RECOMANAT
Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

La resposta és sí, però... És a dir, sí, són el mateix peix, de nom científic, engraulis encrasicholus, però reben noms diferents per la forma en què s’elaboren.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Palau Macelli

Palau Macelli

Oh! Oh! Oh! Travessant els carrers empedrats de la capital medieval de l’Empordà, Castelló d’Empúries, s’arriba a l’emblemàtic Palau Macelli, un edifici històric rehabilitat, construït al segle XVII, que pertanyia a una família noble italiana: els Macelli

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Somlom o El Paradís

Somlom o El Paradís

Existeixen espais que conviden a fer una pausa en el camí per descansar, retrobar-se, escoltar-se i aprendre eines per seguir endavant amb força. Aquest n’és un, i està profundament connectat amb la natura. És un regal per al cos, la ment i l’esperit, una font absoluta de benestar.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Museus peculiars
Big (big, big) Fun (fun, fun) Museum: un univers de diversió

Big (big, big) Fun (fun, fun) Museum: un univers de diversió

Us imagineu perdre-us en un laberint de milers de cintes de colors? O caminar pel sostre d’un menjador? O ficar-vos dins d’un forn? O escalar muntanyes de gelats? Doncs tot aquest món de fantasia esdevé realitat al Big Fun Museum, al bell mig de la Rambla de Barcelona.

Recordant...
Carles Fages de Climent en els cinquanta anys de la seva mort

Carles Fages de Climent en els cinquanta anys de la seva mort

Enguany es commemora l'Any Fages de Climent 2018 amb motiu del cinquantenari de la mort de l’escriptor, fet que ha de servir per ressituar l'autor en el panorama literari català i perquè sigui considerat, llegit i estudiat com un dels grans escriptors catalans del segle XX. Que així sigui!

Enologia
Joncària Sauvignon blanc: un plaer!

Joncària Sauvignon blanc: un plaer!

És la darrera novetat de la gamma Joncària, un dels seus vins més versàtils. En un dels municipis amb més tradició vinícola de l’Alt Empordà, Capmany, hi trobem els cellers Pere Guardiola, coneguts per la seva dedicació al món de la terra i el vi al llarg de cinc generacions.

Espais de luxe
Carmelitas & Tapas & Vermutería: el renaixement d'un antic emblema del Raval

Carmelitas & Tapas & Vermutería: el renaixement d'un antic emblema del Raval

Carmelitas Tapas & Vermutería, el renaixement d’un antic emblema del Raval.

Enologia
Vins de Taller: microvins d'etiqueta

Vins de Taller: microvins d'etiqueta

Els Vins de Taller formen part dels anomenats vins de garatge o microvins, produïts en poques quantitats a garatges o tallers reconvertits en cellers a partir de raïms nascuts en vinyes de poques hectàrees que s’arrapen a terrenys amb caràcter.

Museus peculiars
La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top