0 items
El meu compte

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Recordant...
Última edició
Carta d’homenatge a Ana Alba, periodista i amiga

Carta d’homenatge a Ana Alba, periodista i amiga

El teu somriure es va apagar un trist 6 de maig de 2020, en plena pandèmia de Covid-19. Feia tres anys que plantaves cara a un càncer ferotge que se t'ha endut per sempre.

Racons
Última edició
La cripta de la Colònia Güell

La cripta de la Colònia Güell

Un cop finalitzat aquest temple, hauria estat “una maqueta monumental de la Sagrada Família”. Així mateix ho ha va definir l’arquitecte català.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Meritxell Neddermann: “Si estàs tocant i no t’hi va res, perds, estàs fora del joc”

Una estona amb Meritxell Neddermann: “Si estàs tocant i no t’hi va res, perds, estàs fora del joc”

Com totes les bones històries, aquesta comença en un dia plujós. Em trobo amb la Meritxell Neddermann a la Barcelona gòtica, just darrere de la catedral. A les 11 del matí, i ni una ànima. Només el tamborineig inconstant de la pluja, i un cel apagat, incert.

Museus peculiars
Última edició
Al pot de terrissa... hi ha la bona confitura

Al pot de terrissa... hi ha la bona confitura

La terrissa té tanta història com la Humanitat. Des de la Prehistòria, els primers recipients van fer-se de ceràmica i, especialment, de terrissa. En regions com Catalunya i la Península Ibèrica, els sòls de les quals són rics en terra argilosa, la invenció, extensió i popularització de la terrissa n’és, gairebé, una conseqüència natural.

Museus peculiars
Última edició
Però sobretot hi ha d’haver-hi un caganer...

Però sobretot hi ha d’haver-hi un caganer...

Vet aquí un museu que reivindica el caganer i les arts populars en general. No us enganyarem: aquest és un dels museus més peculiars que hem visitat mai. De fet, es tracta d’una col·lecció particular ben peculiar; està formada per més de mil caganers (i caganeres!).

Fora de context
Última edició
Cristina Brondo: Naturalment

Cristina Brondo: Naturalment

Ens trobem al Teatre Eixample de Barcelona. Entro per una sortida d’emergència i recorro les tripes d’aquest teatre petit i familiar que ara, en temps de pandèmia, acull tan sols 150 espectadors, a tot estirar.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Somlom o El Paradís

Somlom o El Paradís

Existeixen espais que conviden a fer una pausa en el camí per descansar, retrobar-se, escoltar-se i aprendre eines per seguir endavant amb força. Aquest n’és un, i està profundament connectat amb la natura. És un regal per al cos, la ment i l’esperit, una font absoluta de benestar.

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Retrats emprenedors
Una estona amb Ester Marcos

Una estona amb Ester Marcos

L’Ester Marcos (Figueres, 1976) és, com ella mateixa diu, “llibretera de professió i per vocació i cuinera per passió”. Juntament amb el seu company, Abel Granda, regenta Llibres Low Cost, a Figueres, un petit espai on hi passen coses molt grans, a banda de vendre-hi llibres descatalogats, entre d’altres.

 

Retrats emprenedors
Una estona amb Ricard Bofill

Una estona amb Ricard Bofill

Gairebé no calen presentacions, però el seu currículum és tan immens i prestigiós que no té desaprofitament. Ricard Bofill va estudiar a l’Escola d’Arquitectura de la ciutat de Barcelona i, posteriorment, ho va fer a la Universitat de Ginebra. L’any 1963 va reunir un equip d’arquitectes, enginyers, sociòlegs i filòsofs i va crear les bases del que avui en dia és el Taller d’Arquitectura Ricard Bofill, un equip internacional amb més de 50 anys d’experiència.

Espais de luxe
Almadraba Park: de cara al mar

Almadraba Park: de cara al mar

Situat en un immens mirador privilegiat, des d’on es domina la badia més famosa de la Costa Brava, l’Hotel Almadrava Park és un exclusiu racó de relaxament i desconnexió amb unes instal·lacions impecables i un servei més que professional.

Fora de context
Jaume Funes: L’home que fa pensar

Jaume Funes: L’home que fa pensar

Jaume Funes (Calatayud, 1947, periodista, educador i psicòleg) s’ha dedicat tota la seva vida laboral a estudiar adolescents, en gran part dels casos, conflictius. La seva experiència li ha servit per escriure nombrosos articles, llibres de divulgació sobre la psicologia de l’adolescent i com s’ha d’enfocar el tracte i l’educació a aquest col·lectiu indefinit, inclassificable i, com ell l’anomena, “encantadorament insuportable”.

Retrats emprenedors
Una estona amb Núria Roura: “La base de qualsevol dieta ha de ser l’amor i el respecte cap a un mateix”

Una estona amb Núria Roura: “La base de qualsevol dieta ha de ser l’amor i el respecte cap a un mateix”

El que proposa la Núria no són dietes dures ni restrictives, d’aquelles que et fan infeliç, sinó que treballa amb les sensacions i la consciència de les persones per aconseguir canvis globals que van molt més enllà de l’alimentació.

Recordant...
Josep Trueta

Josep Trueta

Josep Trueta va néixer a Barcelona l’any 1897, fill i nét de metges, carrera que ell també va cursar. Tot va anar com se suposa que seria una vida normal fins que, ja de cirurgià, casat amb la meva mare i amb tres filles, la Guerra Civil va portar-lo per camins inesperats.

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top