0 items
El meu compte

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Museus peculiars
Última edició
Un museu de cristall...

Un museu de cristall...

Producte de l’afició de Joaquim Mollfulleda per la mineralogia, aquest espai museístic és un homenatge a ell i a la seva tasca, a més d’un indret de visita imprescindible per a tot aquell que senti interès pels minerals.

Museus peculiars
Última edició
Espai Far: on comença i acaba el mar

Espai Far: on comença i acaba el mar

L’antic far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú és un espai museístic que fa memòria, d’aquells imprescindibles per conèixer les arrels marineres de la vila.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Mari Suñén i Èric Turró

Una estona amb Mari Suñén i Èric Turró

“No tenim ganes de perdre pistonada, però tampoc ens obsessionem per publicar”

La Mari Suñén (29) i l’Èric Turró (33), tots dos de Manlleu (Osona), són parella, però no només comparteixen vida, experiències, aficions i dos gossos, sinó que, una mica sense voler-ho, s’han acabat convertint en influencers, a Instagram, del món de les furgonetes de l’estil camper.

Recordant...
Última edició
Martí Vergoñós

Martí Vergoñós

“Jo només pinto”

La muller del pintor palafrugellenc (rosinc d’adopció), desaparegut el 2017, recorda l’home que era en un text de caire íntim farcit de records al seu costat.

Capricis
Última edició
El més Bandarra de l’estiu

El més Bandarra de l’estiu

Un homenatge a les àvies que reivindica l’acte de sortir a la fresca amb el seu nou aperitiu

La casa de vermuts El Bandarra ha estrenat recentment dos nous formats del seu aperitiu: Minibar i A la Fresca. Per a les emergències “vermuteres”, una versió de butxaca que es pot dur a sobre, i, per a qui prefereix el vermut una mica més lleuger, El Bandarra A la Fresca, que es rebaixa amb tònica.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Joana Santamans

Una estona amb Joana Santamans

Us ho confessarem: conversar amb la Joana Santamans ha estat un goig. I conèixer de primera mà un dels seus espais de treball, allà on pinta, allà on crea, també. Ella, el que diu, com ho diu, l’entorn on es fa, la seva mirada davant la vida... És tota una font d’inspiració! Com els retrats d’animals que pinta, que et deixen sense alè, et connecten amb la natura a l’instant i et recorden que el present és l’únic que tenim. L’únic.

 

Recordant...
ARTICLE RECOMANAT
Moisès Sidrach

Moisès Sidrach

Serem honestos: aquest és un dels relats més bonics que mai ens han fet arribar per recordar una figura, la del pintor i escultor Moisès Sidrach, tot un artista de cap a peus que va saber viure amb passió – que va saber viure de la seva passió– i que se’n va anar massa aviat.

Racons
ARTICLE RECOMANAT
Cromlec de Mas Baleta

Cromlec de Mas Baleta

Fins no fa gaire temps, era gairebé una utopia parlar de cromlecs a llocs que no fossin Gran Bretanya, la Bretanya francesa, Portugal, Galícia o Irlanda, però a l’Empordà en tenim un: el cromlec de Mas Baleta, a La Jonquera, una joia arqueològica que transporta i connecta el visitant amb el passat.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Complements alimentaris
ARTICLE RECOMANAT
Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

La resposta és sí, però... És a dir, sí, són el mateix peix, de nom científic, engraulis encrasicholus, però reben noms diferents per la forma en què s’elaboren.

Retrats emprenedors
ARTICLE RECOMANAT
Una estona amb Joana Santamans

Una estona amb Joana Santamans

Us ho confessarem: conversar amb la Joana Santamans ha estat un goig. I conèixer de primera mà un dels seus espais de treball, allà on pinta, allà on crea, també. Ella, el que diu, com ho diu, l’entorn on es fa, la seva mirada davant la vida... És tota una font d’inspiració! Com els retrats d’animals que pinta, que et deixen sense alè, et connecten amb la natura a l’instant i et recorden que el present és l’únic que tenim. L’únic.

 

Racons
Una Catalunya en miniatura de suro

Una Catalunya en miniatura de suro

Parlar de pessebres durant aquesta època no és cap novetat, és clar. El de Can Roseta, però, de ben segur que resulta una excepció. Situat en ple bosc, entre una gran varietat de plantes autòctones, fonts i salts d’aigua, s’estén al llarg de 800 m2 ocupant tan sols una part dels exteriors de la finca Can Roseta, ubicada a Cartellà, dins del terme municipal de Sant Gregori (Gironès).

Enologia
Tarongino: l'essència del Mediterrani, en ampolla

Tarongino: l'essència del Mediterrani, en ampolla

Tota la intensitat dels cítrics provinents de les terres del llevant persisteix dins les varietats que presenta Tarongino. Perquè, si es pot fer vi amb raïm, també es pot fer amb les millors taronges de València.

Retrats emprenedors
Una estona amb Gerard Ruiz: "El gintònic ha fet mal i, al mateix temps, ens ha donat a conèixer; d'alguna manera, ha fet que la cocteleria estigui més ben valorada”

Una estona amb Gerard Ruiz: "El gintònic ha fet mal i, al mateix temps, ens ha donat a conèixer; d'alguna manera, ha fet que la cocteleria estigui més ben valorada”

Gerard Ruiz va néixer a El Port de la Selva el 3 de juny de 1986. Acaba de complir 31 anys, i en fa tres que va crear la seva pròpia empresa, Cocktail Time Bartenders, amb seu a Salt.

Racons
Parc de Pedra Tosca: un paradís volcànic

Parc de Pedra Tosca: un paradís volcànic

Dins d’El bosc de Tosca, al municipi de Les Preses, molt proper al nucli urbà d’Olot i formant part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, trobem el parc de Pedra Tosca, una vertadera joia per descobrir.

Espais de luxe
La Barricona: una casa de menjars i més

La Barricona: una casa de menjars i més

Ens agraden els llocs com aquest. Per això us el volem descobrir. Una casa de menjars cooperativa i autogestionada que creix del no-res donant cabuda a viandes exquisides de xup-xup, cerveses artesanes i fins a estovalles dissenyades per ells mateixos.

Fora de context
Cristina Brondo: naturalment

Cristina Brondo: naturalment

Ens trobem al Teatre Eixample de Barcelona. Entro per una sortida d’emergència i recorro les tripes d’aquest teatre petit i familiar que ara, en temps de pandèmia, acull tan sols 150 espectadors, a tot estirar.

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top