0 items
El meu compte

Maneres de fer: Quina és la vostra?

 

Els éssers humans som animals de costums, i no ens referim a la nostra rutina diària, que sol estar condicionada pels horaris, sinó a la nostra manera de fer certes coses, a certs hàbits, a petites accions que passen desapercebudes però que ens defineixen, com la col·locació del paper higiènic o la forma de menjar-nos una pizza.

 

Mireu aquestes imatges, us resulten familiars? Representen activitats quotidianes relacionades amb l’organització que establim a la llar, la manera de menjar certs aliments i la nostra predisposició o reticència cap al món digital. Un conjunt d’accions que si haguéssim de canviar, ens suposaria un gran esforç, ja que les tenim molt interioritzades.

Ara, us proposem un petit joc: observeu les imatges i penseu quin dels dos modes és el vostre. Nosaltres ja ho fem fet i ens hem conegut molt més (i hem rigut molt!). Us engresqueu a provar-ho?

 

Digital o analògic?

La tecnologia ha revolucionat les nostres vides. Sembla que hem desterrat l’era analògica. O potser no... Mireu-vos el canell: hi dueu un rellotge digital que, a més de l’hora, compta amb un munt d’aplicacions, o sou fidels al clàssic rellotge d’agulles?
 

 

Penjadors del dret o penjadors del revés?

L’armari és un dels espais on més es concentren les nostres manies. Una d’elles són els penjadors. Sou més obsessius i els col·loqueu amb l’obertura mirant cap al fons de l’armari, o no us hi mireu gens ni mica?
 

 

La xocolata, a mossegades o presa a presa?

Una rajola de xocolata acabada de comprar és una temptació difícil de resistir, però la qüestió és: per menjar-vos-la, sou precisos i acurats i la talleu peça a peça, a poc a poc, o l’ànsia us supera i, directament, estripeu el paper i us la cruspiu a mossegades, sense preocupacions?
 

 

Codi o patró?

Els smartphones s’han convertit en imprescindibles, a les nostres vides. Hi emmagatzemen informació personal que no pot estar a l’abast de qualsevol. Desbloquegeu el vostre telèfon mitjançant un codi de quatre o sis xifres, o heu de dibuixar un patró ben enrevessat?
 

 

El paper de vàter, per sobre o per sota?

Heu pensat en com pengeu el paper higiènic? Sí, ho heu llegit bé. Col·locar-lo també té les seves particularitats, i diu moltes coses de nosaltres. Hi ha qui el té a la vista perquè només s’hagi d’estirar. A d’altres els agrada exposar-lo cap a l’interior. I a vosaltres?
 

 

La pizza, amb els coberts o amb les mans?

Aquest plat italià que hem afegit a la nostra gastronomia pot menjar-se de dues maneres. Manteniu les formes, fins i tot a casa, i utilitzeu els coberts, tallant la pizza com si fos un tall de carn? O bé, sou uns veritables italians i us la mengeu amb les mans?
 

 

La tovallola, estirada o rebregada?

Hi ha persones que tenen el sentit de l’ordre tan integrat que fins i tot vigilen com col·loquen les tovalloles; necessiten tenir-les perfectament estirades i alineades. Sou d’aquests perfils, o no li doneu massa importància, a aquest aspecte, i les teniu matxucades?
 

 

Les maletes, endreçades o amb els utillatges mesclats?

Tots ens hem preparat la maleta algun cop, però la diferència està entre aquells que guarden els utillatges ben doblegats, ben encaixats i per capes, o aquells que, des de l’armari, els llencen directament a la valisa. Quina és la vostra manera?
 

 

Article publicat al número 43 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Top