0 items
El meu compte

Maneres de fer: Quina és la vostra?

 

Els éssers humans som animals de costums, i no ens referim a la nostra rutina diària, que sol estar condicionada pels horaris, sinó a la nostra manera de fer certes coses, a certs hàbits, a petites accions que passen desapercebudes però que ens defineixen, com la col·locació del paper higiènic o la forma de menjar-nos una pizza.

 

Mireu aquestes imatges, us resulten familiars? Representen activitats quotidianes relacionades amb l’organització que establim a la llar, la manera de menjar certs aliments i la nostra predisposició o reticència cap al món digital. Un conjunt d’accions que si haguéssim de canviar, ens suposaria un gran esforç, ja que les tenim molt interioritzades.

Ara, us proposem un petit joc: observeu les imatges i penseu quin dels dos modes és el vostre. Nosaltres ja ho fem fet i ens hem conegut molt més (i hem rigut molt!). Us engresqueu a provar-ho?

 

Digital o analògic?

La tecnologia ha revolucionat les nostres vides. Sembla que hem desterrat l’era analògica. O potser no... Mireu-vos el canell: hi dueu un rellotge digital que, a més de l’hora, compta amb un munt d’aplicacions, o sou fidels al clàssic rellotge d’agulles?
 

 

Penjadors del dret o penjadors del revés?

L’armari és un dels espais on més es concentren les nostres manies. Una d’elles són els penjadors. Sou més obsessius i els col·loqueu amb l’obertura mirant cap al fons de l’armari, o no us hi mireu gens ni mica?
 

 

La xocolata, a mossegades o presa a presa?

Una rajola de xocolata acabada de comprar és una temptació difícil de resistir, però la qüestió és: per menjar-vos-la, sou precisos i acurats i la talleu peça a peça, a poc a poc, o l’ànsia us supera i, directament, estripeu el paper i us la cruspiu a mossegades, sense preocupacions?
 

 

Codi o patró?

Els smartphones s’han convertit en imprescindibles, a les nostres vides. Hi emmagatzemen informació personal que no pot estar a l’abast de qualsevol. Desbloquegeu el vostre telèfon mitjançant un codi de quatre o sis xifres, o heu de dibuixar un patró ben enrevessat?
 

 

El paper de vàter, per sobre o per sota?

Heu pensat en com pengeu el paper higiènic? Sí, ho heu llegit bé. Col·locar-lo també té les seves particularitats, i diu moltes coses de nosaltres. Hi ha qui el té a la vista perquè només s’hagi d’estirar. A d’altres els agrada exposar-lo cap a l’interior. I a vosaltres?
 

 

La pizza, amb els coberts o amb les mans?

Aquest plat italià que hem afegit a la nostra gastronomia pot menjar-se de dues maneres. Manteniu les formes, fins i tot a casa, i utilitzeu els coberts, tallant la pizza com si fos un tall de carn? O bé, sou uns veritables italians i us la mengeu amb les mans?
 

 

La tovallola, estirada o rebregada?

Hi ha persones que tenen el sentit de l’ordre tan integrat que fins i tot vigilen com col·loquen les tovalloles; necessiten tenir-les perfectament estirades i alineades. Sou d’aquests perfils, o no li doneu massa importància, a aquest aspecte, i les teniu matxucades?
 

 

Les maletes, endreçades o amb els utillatges mesclats?

Tots ens hem preparat la maleta algun cop, però la diferència està entre aquells que guarden els utillatges ben doblegats, ben encaixats i per capes, o aquells que, des de l’armari, els llencen directament a la valisa. Quina és la vostra manera?
 

 

Article publicat al número 43 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top