0 items
El meu compte

Pim-Pam! Ooohhh!: Els mobles modulars són tota una sorpresa més que agradable

 

Si esteu pensant a canviar de domicili o, simplement, voleu portar a terme alguns canvis a casa vostra, l’elecció dels mobles és un aspecte clau. La seva tria permet crear diferents espais que definiran l’estil de la llar i que –importantíssim!– us faran sentir còmodes (o no) al seu interior. Apostar pels mobles modulars és tot un encert ple de possibilitats; segurament, més de les que us pugueu imaginar.

 

Quan parlem de mobles modulars, ens referim als que, com el seu nom indica, estan formats per mòduls; és a dir, per peces o conjunts unitaris de peces que es repeteixen en una construcció per fer-la més fàcil, regular i econòmica. Aquest concepte permet fer un muntatge d’acord amb qualsevol espai, tant per l’alçada com per l’amplada o la profunditat, i tant a terra com a la paret. En qualsevol dels casos, els mobles modulars són fàcils d’utilitzar i de moure, aporten la màxima flexibilitat i permeten nombroses combinacions amb multitud d’atractius, siguin quines siguin les dimensions disponibles. A més, avui en dia trobem mobles modulars per a tots els racons de casa, ja sigui el saló, els dormitoris, la cuina, el bany, el safareig, el garatge o els passadissos mateix, sense oblidar els vestidors, les oficines i els espais comercials, que troben en aquestes propostes una solució fantàstica.

 

Una gan-ga!
 

Sí, tota una ganga! I és que optar pels mobles modulars té molts avantatges: són fàcils de trobar (i de muntar!); es poden comprar en un curt espai de temps, perquè acostumen a estar disponibles de forma immediata, o bé els seus terminis de lliurament són molt curts; es poden substituir sense problemes; permeten canviar el seu ús inicial afegint-hi (o no) accessoris; són tremendament flexibles (permeten ser ampliats quan calgui); no estan condicionats per l’espai disponible, ni tampoc pels estils decoratius; es poden trobar en diferents colors i materials, o bé amb dissenys diferents, i un llarg etcètera. Això sí: a l’hora d’escollir-los cal tenir clares les necessitats i els desigs, perquè no és el mateix, és clar, voler un mòdul per a llibres que per a plats, per a roba o per al televisor.

 

Avui en dia trobem mobles modulars per a tots els racons de casa, ja sigui el saló, els dormitoris, la cuina, el bany, el safareig, el garatge o els passadissos mateix, sense oblidar els vestidors, les oficines i els espais comercials”

 

Sigui on sigui, estaran bé
 

Al saló. En aquesta estança, principalment es destinen a l’emmagatzematge. Els mòduls es poden muntar els uns sobre els altres, i permeten ser combinats al gust per guardar la cristalleria, posar-hi llibres... I, si no volem que quedi res a la vista, duen calaixos i portes opcionals.
 

Al dormitori. Especialment a les habitacions dels més joves és on els mobles modulars triomfen, perquè permeten nombroses combinacions amb el llit, l’armari, l’escriptori, els prestatges... Però cada dormitori és un món, i, dins d’aquests mons, hi caben infinites possibilitats.
 

A la cuina. És l’espai clàssic dels mobles modulars, però, alhora, l’espai que més s’està reconvertint amb el pas de les èpoques. La cuina és el cor de l’habitatge i, sovint, aquesta estança esdevé molt més que el lloc on es preparen les viandes o es fan els àpats. Es poden crear nombroses combinacions amb els mobles per dibuixar espais en L, en U, lineals, amb una illa central o en paral·lel...
 

Al bany. Al bany, els mobles modules li aporten versatilitat i originalitat, i resulten més que còmodes.
 

Al vestidor. No calen gaires explicacions: als vestidors, els mobles modulars són un autèntic luxe que permeten tenir la roba i els complements impecables, col·locats de forma pràctica i útil, útil!

 

Optar pels mobles modulars té molts avantatges: són fàcils de trobar (i de muntar!); es poden substituir sense problemes; permeten canviar el seu ús inicial afegint-hi (o no) accessoris; són tremendament flexibles (permeten ser ampliats quan calgui); no estan condicionats per l’espai disponible, ni tampoc pels estils decoratius, i un llarg etcètera”

 

Ens hem enamorat!
 

Olut, by Acsil, ens ha enamorat. Per estètica, per qualitat, per plasticitat, per tot! Són peces úniques de mobles modulars per a usos individuals o per composar conjunts, amb múltiples components i acabats: lleixes, bancs, taules, sofàs, llits, armaris, calaixeres, auxiliars..., que vesteixen qualsevol estança de la llar, oficines i comerços amb un estil brutal. Dissenyats i construïts a Barcelona, a partir de 5 fustes base i 16 laques texturades i llises, permeten crear múltiples universos que et deixen bocabadat. El resultat? Una bellesa!

 

Article publicat al número 41 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top