0 items
El meu compte

Mobles que transcendeixen...i enamoren.

 

En el món de l’interiorisme, cada vegada és més difícil fer-se un lloc destacat. Com en molts altres àmbits relacionats amb l’estètica i el disseny, les tendències marquen el dia a dia, les temporades, els aspectes principals que se seguiran a l’hora de definir les línies dels mobles, la distribució d’espais, els colors, els materials... Es pot dir que ja hi ha molt d’inventat, i, per tant, és difícil crear quelcom nou i esdevenir, en molts sentits, intemporal; aquesta és només una qüestió a l’abast dels més prestigiosos del sector, com els que us presentem.

 

“El Sistema Midi consisteix en un avançat sistema de perfils d’alumini sobre els quals es poden construir mobles de tota mena: taules, vestidors, prestatgeries, dormitoris, oficines, o, fins i tot, mobles d’exterior i de lavabo”

 

Sense més: el Sistema Midi

L’any 2000 es va crear el Sistema Midi per part de l’empresa MB. Nasqué amb les potents premisses de crear un estil de mobiliari en base a un concepte creatiu i estètic únic, d’una marcada personalitat, i que fos, precisament, personalitzable per part d’arquitectes, interioristes i clients. Alhora, la voluntat era la d’aconseguir també una línia intemporal, que no es mogués per modes ni per tendències i encaixés a totes les èpoques. Tot un repte!

Després de molt de treball de camp, es va trobar en l’alumini el material perfecte, cabdal, per a aquesta fita. El Midi consisteix en un avançat sistema de perfils d’alumini sobre els quals es poden construir mobles de tota mena: taules, vestidors, prestatgeries, dormitoris, oficines o, fins i tot, mobles d’exterior i de lavabo. Això fa que sigui combinable amb un gran ventall de materials addicionals, com la fusta, el marbre o el vidre, entre d’altres.

 

“El Sistema Midi va ser guardonat amb la medalla FAD Barcelona per ser capaç d’unir creativitat i estètica d’una manera brillant”

 

La versatilitat, la clau

Gràcies a la seva adaptabilitat a tot tipus de construcció, necessitat i material, el Sistema Midi és capaç d’escaure a qualsevol espai de què es disposi: cuines, sales d’estar, menjadors, estudis, habitacions, exteriors, etc. A part, tot tipus d’espais implica també tot tipus d’usos: mobiliari per a hotels, per a la llar, per a oficines… Amb una varietat de peces que ja arriba a diversos centenars, la versatilitat, la principal virtut de la marca, cada vegada es fa notar més. No per altra cosa, la seva popularitat ha anat in crescendo al llarg dels anys, ja que arquitectes i decoradors també han apostat per aquest projecte i han contribuït a fer-lo més gran. La possibilitat de personalitzar cada moble i dotar-lo d’una vida i estil únics tot treballant amb els fabricants del Sistema Midi el fa únic, singular. No en va tampoc, el Sistema Midi va ser guardonat amb la medalla FAD Barcelona per ser capaç d’unir creativitat i estètica d’una manera brillant.


 


Qui són? MB Studio

MB Studio, l’empresa creadora del Sistema Midi, no és aliena al disseny i l’elaboració de mobiliari i interiors de qualitat. Es tracta d’una empresa familiar, amb una llarga tradició en la fabricació de mobles, amb més de 100 anys d’experiència a les seves esquenes, una nissaga de professionals del moble que fa notar la seva passió i el seu viure com ningú el procés del disseny i fabricació del moble adequat per a cada racó.
 

 

Article publicat al número 53 de D'estil.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top