0 items
El meu compte

Multiplicar les capacitats de la llar

Casa nostra es fa llar quan hi reunim a dins vivències, temps i pertinences, però és ben sabut que, de vegades, trobar lloc per encaixar-ho tot pot ser tasca difícil, i més encara si pretenem que no ens faci mal als ulls.

Cadascú, en el transcurs de la vida, va acumulant estris de tota mena: perquè ens són útils, perquè ens agraden, perquè ens evoquen records, per si ens calen en un futur..., per mil i un motius! Però arriba un dia en què, amb tanta acumulació, ens adonem que hem de canviar de modus operandi o, més aviat, de modus vivendi.

Doncs bé, Tegar Mobel presenta The smart flat, una nova forma de gestionar la distribució i l’emmagatzematge de la llar sense deixar de banda el disseny d’avantguarda. És una passada! I ajuda a fer de les llars els espais més funcionals del món optimitzant la capacitat d’espais reduïts i oferint diverses opcions per fer més pràctica la seva distribució.

 

Com funciona?

Tegar Mobel aposta per un seguit de sistemes abatibles fabricats amb l’última tecnologia del mercat que s’adapten tant a habitacions com a cuines, rebosts, menjadors, lavabos… A tot arreu!

Els sistemes de portes abatibles que porten incorporats afavoreixen la disminució de soroll visual, i així les estances petites que han d’encabir la vida quotidiana aprofiten al màxim els espais i els unifiquen visualment amb una línia de disseny sòbria i moderna.

Aquesta nova concepció de la distribució permet “amagar” en una sola paret, mitjançant portes i sistemes abatibles, llits, taules, armaris, sofàs o escriptoris. Tot el que calgui! No ens direu que no és una passada! Amb The smart flat es fa possible allò que diu que una casa ordenada equival a una ment (a una vida!) ordenada.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top