0 items
El meu compte

No et mullis el cul!

Qui ha dit que la creativitat i l’enginy tenen límits? Qui ha dit que tot està inventat? Apareix una nova funda creada per a seients de bicicleta, especialment dissenyada per evitar que es mulli el vehicle.

L’empresa Coolsec ha creat una original funda impermeable per a seients de bicicleta. D’aquesta manera, es pot evitar la incòmoda situació d’agafar el vehicle quan ha plogut i ha quedat xop de dalt a baix, aplicant una solució tan simple com original. Així un no es mulla! A més, els dissenys varien entre una àmplia gamma de colors i estampats diferents per donar-li un toc encara més clàssic i romàntic a la bicicleta. Tots ells són reversibles i, evidentment, totalment impermeables, de manera que no només repel·leixen la humitat, sinó també la brutícia.

 

"Coolsec, en col·laboració amb CIRE, han ideat una funda chic molt pràctica per aquells que no obliden la bicicleta ni els dies de pluja."

 

Un projecte solidari

Aquesta primera col·lecció de fundes que s’ha llançat al mercat ha estat elaborada pràcticament tota en col·laboració amb el Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE). Fa més d’un any que els interns del taller de confecció industrial del CIRE, en la seva delegació al Centre Penitenciari Brians 2, treballen per a Coolsec elaborant i confeccionant les fundes que després comercialitza la casa. Concretament, aquest projecte ha estat possible gràcies a la tasca de cinc interns.

El CIRE disposa de prop de 70 tallers en actiu arreu de Catalunya, en els quals ja han confiat més de 150 empreses havent-los encarregat béns i serveis diversos. Així contribueixen a la formació i reinserció dels reclusos, que sempre és i ha estat un col·lectiu en risc d’exclusió social. Mitjançant tallers d’aprenentatge d’oficis i remuneració per totes les tasques realitzades, els interns poden adquirir experiència laboral i personal per facilitar el seu procés de reinserció a la societat. Havent format 2.000 persones a l’any, havent ocupat 3.000 persones i havent aconseguit gairebé 800 contractes laborals, és clar que la iniciativa funciona amb garanties. I si es duen a terme col·laboracions en projectes innovadors, curiosos i originals com el de Coolsec, resulta encara millor per a ambdues parts.

 

Article publicat al número 25 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-novetat.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top