0 items
El meu compte

Oh, quin cava!

Tres noves creacions, brillants i aromàtiques, ens conviden a brindar durant aquestes festes amb les copes farcides de color. El Grup Oliveda de Capmany ens proposa tres opcions joves i fresques que no obliden la tradició de la casa.

Producte de l’amor que sent la gent del Grup Oliveda per la terra i la tradició i de la seva set d’avantguarda, han nascut tres noves ampolles, explosives i acolorides, que constitueixen tot un univers de bombolles.

Com un pessigolleig, la gamma de caves Oh! és joventut, frescor posada al dia, glamur en la mida justa. Es tracta d’una col·lecció divina, amb notes florals i major potència aromàtica, que ve presentada en unes elegants etiquetes esquitxades de flors.


Cava brut: groc daurat brillant

Elaborat amb macabeu, xarel·lo i parellada de forma tradicional, i havent estat reposant un mínim de 9 mesos a la cava, té un atractiu color groc pàl·lid brillant i una bombolla fina que forma múltiples rosaris. De bona intensitat aromàtica, és ric en aromes florals i afruitades, que denoten una joventut volguda. En boca, és cremós i afruitat. És un cava equilibrat amb bona persistència.

Cal servir-lo a una temperatura d’entre 4 i 8ºC i marida amb una gran varietat de plats. De totes maneres, és ideal per prendre com a aperitiu o per acompanyar les postres.

 

"Com un pessigolleig, la gamma de caves Oh! és joventut, frescor posada al dia, glamur en la mida justa."

 

Cava brut nature: més daurat amb espurnes escumoses

Macabeu i xarel·lo són la base d’aquest cava elaborat amb el mètode tradicional que també duu un mínim de 9 mesos a la cava. Desprèn un to groc pàl·lid brillant i té una bombolla fina que forma una juganera corona d’escuma al capdamunt de la copa. De bona intensitat aromàtica, és ric en aromes florals i afruitades que el doten d’una personalitat determinada, única. En boca, és fresc, sec i afruitat, un conjunt equilibrat amb bona persistència.

S’ha de servir a una temperatura que vagi dels 4 als 8ºC. Casa a la perfecció amb una gran varietat de plats i ve molt de gust com a aperitiu o durant les postres.


Cava rosat: el toc de color

Elaborat a la manera tradicional amb garnatxa i trepat, s’ha passat un mínim de 9 mesos a la cava. Destaca pel seu atractiu color de guíndola. Al nas, recorda un grapat de gerds, i hi sobresurten les aromes de fruits del bosc madurs, com móres i aranyons. En boca, és corpulent, saborós i molt llarg.

Demana servir-lo a una temperatura que rondi entre els 4 i els 8ºC. Pot ser el complement perfecte d’una gran diversitat d’aperitius, postres o plats potents.

 

Article publicat al número 24 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-vins.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top