0 items
El meu compte

Ones perfectes que no depenen del temps

Per a aquells que no volen esperar la marea perfecta o el vent ideal. Per a aquells que fugen de les platges massificades. Per a aquells que desitgen aprendre a fer surf, o practicar i practicar.

Arriba l’estiu i l’època de vacances per a la gran majoria. Durant aquests mesos de calor, les platges s’omplen dia sí, dia també, i és molt difícil trobar un raconet on estirar-se a prendre el sol sense haver de compartir l’espai més proper amb altres persones. I, si el que t’agrada és anar a la platja per practicar esports nàutics, com ara el surf, la cosa es complica encara més. No només cal trobar un espai sense gaire gent per poder entrar a l’aigua i no molestar, sinó que també és necessari que les condicions climatològiques t’acompanyin. O potser no...

I és que l’avenç de la tecnologia no ha deixat de banda el món del surf. Actualment, s’estan desenvolupant interessantíssims projectes d’ones artificials que s’assimilen molt a les ones “perfectes”. A Empuriabrava (Girona) existeix un espai on es fa possible practicar surf i patinatge sobre l’aigua faci el temps que faci. Es tracta del Wave Club que l’empresa Windoor va obrir l’estiu del 2015, just al costat del primer túnel de vent de l’Estat espanyol. És un complex esportiu que compta amb un magnífic beach club, un simulador de surf (flowrider) i una pista de patinatge sobre l’aigua (skimpool), a banda del ja esmentat túnel de vent, on es pot gaudir de la sensació de volar a més de 10 metres d’alçada en un entorn 100% segur.

 

“A Empuriabrava (Girona) existeix un espai on es fa possible practicar surf i patinatge sobre l’aigua faci el temps que faci”

 

Fer surf en una piscina

Aquest recinte és ideal per practicar o aprendre a fer surf amb total seguretat. Disposa d’una piscina de 6,6 x 12,2 metres que inclou un potent generador d’onades, tant per a aficionats com per a professionals. Els únics requisits per provar-la són mesurar més d’1,07 metres d’alçada (per practicar surf estirat sobre la taula) o més d’1,32 metres (per practicar surf dempeus), i saber nedar.

 

“Una piscina de 6,6 x 12,2 metres inclou un potent generador d’onades, tant per a aficionats com per a professionals”

 

Patinar sobre l’aigua... també és possible

El simulador de surf és, sense cap mena de dubte, la principal atracció del Wave Club, però el complex té molts altres punts d’interès, com la pista de patinatge sobre l’aigua, on hom posa a prova el seu equilibri en una canal d’aigua. La fórmula és molt senzilla: només cal prendre impuls, llançar la taula i saltar-hi al damunt per lliscar sobre l’aigua, una modalitat que va néixer al sud de Califòrnia fa prop de 70 anys i que, en l’actualitat, es practica a més de 160 països del món.

 


Un campus esportiu innovador

Windoor ha volgut imprimir una nova forma de fer al campus d’estiu que ha organitzat. Basat en la filosofia finlandesa d’aprendre coneixements de manera transversal, busca formar des de la base la futura pedrera de voladors i surfistes, però no només, perquè el seu objectiu més global és ensenyar els hàbits d’una vida saludable mitjançant un intens programa d’activitats que inclou tallers diaris de surf, pàdel, tennis, ioga i moltes altres activitats a l’aire lliure. Tot plegat sota la supervisió d’instructors titulats i amb experiència.

El campus, que està adreçat a nens i nenes d’entre 6 i 15 anys, tindrà lloc al Wave Club a partir del 3 de juliol i obrirà les seves portes de les 9 del matí fins a la 1 del migdia, o bé fins a les 3 de la tarda per als que opten per dinar-hi, també.


 

Article publicat al número 42 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-experiencies.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top