0 items
El meu compte

Per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

 

Arriba l’hivern i et dius: “Si ho hem de fer, fem-ho bé”. I et proposes passar fred, però fred de veritat. I, amb aquest propòsit ferm, et dirigeixes a la platja. No, no és un despropòsit, és Icebarcelona, un local únic a la ciutat que acaba de complir 10 anys, el lloc ideal per viure una experiència original i molt divertida.

Diversió sota zero

Després de visitar l’Icebar d’Amsterdam, uns empresaris holandesos decidiren obrir-ne un a Barcelona però transformant la idea original. Com? Ubicant-lo al costat de la platja, on, a l’estiu, la diferència de temperatura entre l’interior del local i l’exterior pot arribar –atenció!– als 40°C. Però tant se val, perquè el passat mes de novembre van celebrar el 10è aniversari, la prova que aquesta seva primera dècada a casa nostra ha estat d’un èxit glaçador.

En un ambient experimental i avantguardista, a uns 18 graus sota zero, dissenyat per artistes de reconeixement internacional, el bar de moda de Barcelona acull els seus clients amb anoracs i guants per mantenir-los càlids durant tota la visita, que sol durar uns 45 minuts de mitjana. Durant aquest temps, tenen l’oportunitat d’admirar un interior impressionant, fet d’escultures i mobles de talla de gel (són, ni més ni menys, que 25 tones) i ambientat amb una bona il·luminació.

Dins d’aquesta nevera gegant, s’hi pot ballar, fer fotos, riure i gaudir d’uns còctels especials elaborats per al clima fred, tot i que també es poden adquirir cerveses i begudes no alcohòliques. De fet, el bar també és apte per als més petits, que són els que més s’hi diverteixen.

I, per a aquells que no aguantin gaire bé el fred i vulguin pujar el seu termòmetre corporal beneficiant-se del meravellós clima de la ciutat, Icebarcelona ofereix una atractiva terrassa de 80 m² amb vistes al mar Mediterrani.

 

“En un ambient experimental i avantguardista, a uns 18 graus sota zero, dissenyat per artistes de reconeixement internacional, el bar de moda de Barcelona acull els seus clients amb anoracs i guants per mantenir-los càlids durant tota la visita”

 

Sempre únic

Estant fet completament de gel, no és d’estranyar que el disseny interior del bar hagi d’anar canviant; per ser exactes, ho fa cada 6 mesos, en un procés que dura uns quatre dies. La remodelació es fa per qüestions estètiques, perquè les escultures van perdent definició a causa de l’erosió inevitable que l’aire exterior exerceix en el material. Així, com si d’un museu es tractés, l’Icebarcelona va renovant la temàtica de la sala constantment (des de l’art modernista català al surrealisme, passant per Star Wars i la ciutat de Barcelona), tot presentant una decoració diferent cada temporada i oferint una experiència única a cada visita.

 

 Apte per a celebracions

L’Icebarcelona no és només un bar, sinó també una de les atraccions més inusuals de la ciutat de Gaudí, i un lloc fantàstic per a celebracions. Al llarg dels seu 10 anys de vida, la seva sala, que té un aforament per a 40 visitants, i la seva terrassa, amb cabuda per a 80 persones, han estat l’escenari de tot tipus d’esdeveniments: reunions d’empresa, desfilades de moda, sessions de fotos, presentacions de producte, festes d’aniversari...

 

“El disseny interior del bar canvia cada 6 mesos, en un procés que dura uns quatre dies, perquè les escultures van perdent definició a causa de l’erosió inevitable que l’aire exterior exerceix en el material”

 

Visiteu-lo!

Des de la seva pàgina web, podreu fer reserves de places sense comprar el tiquet. La reserva no és obligatòria, però sí recomanable, sobretot si voleu anar-hi un cap de setmana o qualsevol nit d’estiu havent sopat.

Si compreu el tiquet directament al bar, el preu és de 17,50 euros (8 per als nens fins als 12 anys, i amb entrada gratuïta per als menors de 5), però, si el compreu online, tindreu accés a un descompte del 10%. També disposen d’un paquet familiar de dos adults i dos menors per 45 euros. Amb el preu de l’entrada està inclosa una beguda i roba d’abric (anorac i guants).

Ara ja ho sabeu! Si voleu tremolar de diversió, no us perdeu l’Icebarcelona!

 

Article publicat al número 44 de D'estil.

 

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-luxe-restaurant.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top