0 items
El meu compte

Perles de caviar... de mel

artMuria & Caviaroli, dues empreses que comparteixen els principis de qualitat i innovació a parts iguals, han unit 200 anys d’experiència apicultora per crear aquestes perles tan singulars que, amb una textura com la del caviar, esclaten en boca deixant-hi una gran intensitat gustativa i unes aromes úniques.

Aquest innovador producte, pensat i dissenyat per al Canal Horeca i per ser comercialitzat en establiments gourmet, compta amb dues exquisides creacions: una de mel de taronger i una altra de mel de bosc, cadascuna de les quals reflecteix amb fidelitat els seus sabors i aromes característics.

El caviar de mel de taronger compta amb una mel neta i d’un to ambre clar. D’una aroma cítrica que persisteix en boca, hi deixa una acidesa més que refrescant. Marida bé tant amb plats freds com calents, i és perfecte, per exemple, per acompanyar receptes d'ànec, formatges frescos, dolços de paella i de forn, gelats suaus i postres. No per altra cosa ha estat un producte premiat amb dues estrelles als Iberica Awards London 2019.

 

“Aquest innovador producte compta amb dues exquisides creacions: una de mel de taronger i una altra de mel de bosc, cadascuna de les quals reflecteix amb fidelitat els seus sabors i aromes característics”

 

El caviar de mel de bosc, per la seva banda, té una mel d’un color ambre fosc i una aroma de cereal torrat molt intensa. El seu sabor dolç desplega components salats persistents, i, en el seu conjunt, també funciona bé amb plats freds i calents, maridant a la perfecció amb verdures fregides, tempures, rostits especiats i formatges forts.

Aquestes esferificacions tan especials, que poden servir per decorar qualsevol plat nadalenc, es comercialitzen en dos formats: un de 20 grams, a 6,30 euros, i un altre de 50 grams, a 15,30 euros.

 

 

Silvaurum, un or líquid per tenir més que en compte

Es tracta d’un oli d’oliva de qualitat superior, de varietat arbequina i amb DO protegida Siurana, pertanyent al Canal Horeca i elaborat per la Cooperativa tarragonina L’Avellanera, al municipi de La Selva del Camp, la localitat amb més tradició avellanera i d’oli de la comarca del Baix Camp.

Per aconseguir un oli de màxima qualitat com el que busquen, la firma posa tota la cura en cadascuna de les fases del seu procés productiu, des de la de cultiu fins a l’envasat, cuidant també la recol·lecció, el transport, la separació de les fulles, el rentat del fruit, la seva trituració, l’extracció de l’oli i l’emmagatzematge.

La recol·lecció, per exemple, es realitza en el moment òptim de maduració de l’oliva per obtenir un fruit de gran qualitat, i la mòlta, poques hores després, amb extracció en fred, per aconseguir un oli verge extra, també d'alta qualitat

D’un sabor suau dolç i d’aroma afruitada, molt agradable al paladar i amb unes característiques organolèptiques i una qualitat excepcionals, l’oli d’oliva verge extra Silvaurum es comercialitza en tres formats diferents: de 250 cl., de 500 cl. i de 750 cl., a uns preus de 2,50 euros, 4 euros i 5,75 euros, respectivament.

 

 

 

Article publicat al número 55 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top