0 items
El meu compte

Planta un llapis (o fes un regal que viurà 100 anys)

 

De llapis a avet. Possiblement, el regal més ecològic, original i innovador d’aquestes festes.

 

S’ha acabat llançar els llapis quan són massa curts per escriure. Els Sprout estan disponibles amb 10 llavors diferents que, en plantar-los, es converteixen en vegetals, herbes aromàtiques i flors diverses. I ara, també, en un arbre de Nadal! És així com el cercle es completa: els arbres es converteixen en llapis i els llapis esdevenen avets, unes coníferes de fulla perenne que absorbeixen CO2 i ens aporten oxigen a mesura que creixen.

 

“Els Sprout estan disponibles amb 10 llavors diferents que, en plantar-los, es converteixen en vegetals, herbes aromàtiques i flors diverses”

 

Al darrera d’aquesta idea tan trencadora i sorprenent hi ha Sprout World, l’empresa creadora dels primers llapis plantables del món que ha venut més de 30 milions de llapis a 80 països i que acaba de presentar la seva nova edició: l’avet de Nadal, el regal perfecte per a aquestes festes per ser ecològic, econòmic i enginyós fins a no poder més; tot un detall ple de simbolisme, tota una declaració d’intencions.

 

Llapis que són natura i es tornen natura

Els llapis, que són de grafit i argila, 100% naturals i elaborats amb fusta recol·lectada de forma sostenible, duen impresos missatges sobre la importància de plantar arbres, i la càpsula que guarda les llavors és de material vegetal no tòxic.

Un paquet de cinc llapis té un cost de 9,95 euros, i es pot adquirir mitjançant el web www.sproutworld.com.

 

“Els llapis són de grafit i argila, 100% naturals i elaborats amb fusta recol·lectada de forma sostenible”

 

 

No és màgia; és enginy i consciència ecològica

1.- Usa el llapis.

2.- Diposita el llapis en un test (que tingui un orifici de drenatge al fons), col·loca’l sobre un plat i omple’l amb terra humida per a plantes. Planta’l en un angle de 30o, de manera que la terra només cobreixi la càpsula de les llavors i vigilant que aquesta estigui orientada cap a baix.

3.- Col·loca el test en un lloc assolellat (però sense que rebi la llum directa del sol) i mantingues la terra humida afegint, tot sovint, aigua al plat. La temperatura ideal és de 20°C.

4.- Espera entre 10 i 14 dies i veuràs brotar l’avet.

 

 

 

Article publicat al número 55 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top