0 items
El meu compte

Prepara't el fons d'armari

 

El millor perquè no t’agafin mai desprevinguda a l’hora de vestir-te? Disposar d’un bon fons d’armari: quatre peces clau que et salvaran la vida.

 

Acabem d’encetar la temporada de tardor-hivern d’enguany. Ara, doncs, és el moment de preparar un bon fons d’armari; és a dir, tot un seguit de peces bàsiques per poder-se vestir en qualsevol moment i ocasió, de dilluns a diumenge. Ara bé, recorda que aquestes peces han de ser bàsiques, però no avorrides.
 

També has de tenir en compte que un bon fons d’armari no s’aconsegueix en dos dies, ja que s’ha d’adaptar a cada persona. Per això és bàsic que coneguis i respectis el teu estil, la teva personalitat, la teva figura i, en definitiva, la teva harmonia.
 

Per requerir aquests coneixements, el més recomanable és que comptis amb un assessor que et pugui aconsellar de forma totalment personalitzada i ajustada a tu mateixa. A través d’aquest exercici no només sabràs quina roba t’escau, sinó també quins colors, quin tipus de teixits, quines formes, quines mànigues o quins escots, entre d’altres aspectes importantíssims a tenir en compte.

 

"La millor manera per saber el que tens, què et va bé i què no, és repassar el teu armari peça per peça i fer-ne tres pilons: un per a la roba que conservaràs, un altre per a la roba que podries conservar i un darrer per a la roba que no et vols quedar."

 

Organitza el teu guarda-roba
 

La millor manera per saber el que tens, què et va bé i què no, és repassar el teu armari peça per peça i fer-ne tres pilons: un per a la roba que conservaràs, un altre per a la roba que podries conservar i un darrer per a la roba que no et vols quedar.

 

Decideix-te!
 

Si tens dubtes, existeixen quatre preguntes clau que t’ajudaran a decidir-te:
 

  • La peça és del color adequat? Si la resposta és que sí, t’hauries de demanar: és de l’estil adequat?
  • Si és del color adequat però no respecta el teu estil, has de mirar si es pot aprofitar modificant-se o portant-la de forma diferent.
  • Si, en canvi, respecta el teu estil però no té el color adequat: és possible portar-la amb un color complementari que s’avingui amb els de la teva harmonia, com per exemple, un mocador?
  • Si no és del color ni de l’estil adequat per a tu, la pots donar. Si no és de la teva talla o no l’has utilitzat en el darrer any, també.

 

Un possible fons d’armari bàsic de tardor-hivern
 

  • Pantalons, faldilles i vestits: dos texans, dos vestits-jaqueta, un vestit d’arreglar i una faldilla.
  • Jerseis i camises: dues samarretes bàsiques (de coll alt o baix, depenent de cada persona), dues camises i dos jerseis.
  • Jaquetes i abrics: una jaqueta negra, un abric, una gavardina i una parca o plumífer.
  • Sabates i complements: dues mitges fosques, quatre parells de mitjons de llana, dos parells de mitjons de mitja, un joc de bufanda i guants, dos mocadors de coll, un parell de cinturons a conjunt amb les sabates i les bosses, unes botes, unes botines, unes sabates planes, unes sabates d’esport, una bossa, un xal, dos conjunts d’arracades i collaret i unes ulleres de sol.

 

Article publicat al número 13 de D'estil.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top