0 items
El meu compte

Primera cita!

 

En una primera cita, saber ser i saber estar és clau per assolir l’èxit, però sempre amb naturalitat i sense artificis.

 

Si existeix quelcom inquietant respecte a una primera cita romàntica, és saber com ens hem de comportar i quin aspecte hem de presentar. Abans de res, però, hem de tenir clar que primera cita és sinònim de primera impressió, i que, per tant, és impossible pretendre oferir una imatge completa d’un mateix, ans al contrari: el que s’ofereix és tan sols una primera imatge, que, d’altra banda, és més important del que sembla, ja que diverses recerques científiques constaten que les persones decideixen quina classe de relació volen tenir amb una altra persona durant els primers minuts de conversa amb aquesta. En aquest sentit, saber ser i saber estar no ha de representar només una actitud, sinó també una estratègia per aconseguir, almenys, una segona trobada.

 

"En una primera cita és impossible pretendre oferir una imatge completa d’un mateix."

 

Per damunt de tot, una cita és sempre una fàbrica d’expectatives i, per tant, és quasi imprescindible tenir cura de tots els detalls i planificar al màxim. Conèixer les pròpies debilitats i fortaleses i jugar amb aquests elements per sortir-ne beneficiat/da és la primera premissa a controlar. La segona: fixar uns objectius clars i aconseguir una mínima informació sobre l’altra persona i els seus gustos, que pot resultar de gran ajuda.
 

Ara bé, el bon humor, una bona aparença i una conversa intel·ligent, sincera i honesta, són ingredients essencials per anar per bon camí. La puntualitat i l’elecció encertada del lloc on quedar (en un ambient relaxat i sense soroll excessiu) són fonamentals. Alerta, però, amb la imatge física que oferim, perquè ha de ser adequada al context i, sobretot, real, sense artificis ni exageracions.

 

"La imatge física que oferim ha de ser adequada al context i, sobretot, real, sense artificis ni exageracions."

 

La roba: un codi fàcilment desxifrable
 

La roba és una gran eina de comunicació. En el cas d’una cita, el que ens convé és treure a la llum la nostra versió més afavoridora i encantadora. No es tracta, ni molt menys, de confondre o enganyar, sinó de mostrar la nostra millor cara. Així, portar una roba que ens faci sentir segures i que transmeti naturalitat ens jugarà a favor.
 

 • Anar sexy no vol dir ensenyar-ho tot. Sovint, insinuar és més elegant i atractiu que ensenyar. Pots portar transparències, però no n’abusis. Això sí: utilitza-les només per a les peces superiors.
 • Si tens uns ulls bonics, potencia’ls amb maquillatge, però no et passis. Escull tons suaus que casin bé amb el teu vestuari.
 • Si tens un bon pit, llueix un escot davanter no gaire vertiginós, però no d’esquena.
 • Si tens els braços bonics i ben tonificats, són recomanables les mànigues ben cisades.
 • Si tens unes cames estilitzades, llueix una mini sense excessos, però oblida l’escot.
 • Si els teus peus són dignes d’ensenyar, llueix-los, però que estiguin ben cuidats.
 • Les mans també són importants. Les has de portar perfectes.
 • El cabell ha d’estar lluent i ben cuidat.
 • No portis la mateixa roba que has dut a la feina.
 • No oblidis portar roba interior neta, a la mida i sexy.
 • Vigila amb el perfum, perquè, si no n’abuses, pot ressaltar la teva personalitat i transmetre sensualitat, però, si et passes, pot resultar embafador i, fins i tot, marejar.

 

Article publicat al número 17 de D'estil.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top