0 items
El meu compte

Quin és el teu “sitio” preferit?

La roba, els complements i, en definitiva, la manera de vestir de cadascú ha estat, és i serà, inevitablement, una carta de presentació davant els ulls dels altres. Algunes persones aposten pels models clàssics i calmats, més bàsics, endreçats i sofisticats, amb alta joieria a les orelles, l’escot, els canells i els dits. D’altres s’estimen més la roba bohèmia i hippy, ampla i còmoda, plena de serrells i plomes. N’hi ha que són unes romàntiques empedreïdes, delicades i tímides, que adoren les textures, els encaixos, els brodats, els volants, les flors i els tons pastel. Són com dolces ninetes retro. També existeixen les fashion víctim, modernes i arriscades, extremadament femenines i amb fervents desigs d’agradar. Són les que se senten especialment atretes per les peces d’autor exclusives i pels accessoris cridaners que es fan mirar. La roba més casual i pràctica, sense estampats i amb textures llises, és per als que no volen complicacions i tenen poc temps lliure.

En definitiva, la gamma de productes i les combinacions en el món de la moda són interminables, com les personalitats, però, de tant en tant, apareixen peces que, al marge d’estils, esdevenen petites obres d’art dignes de menció per la seva extrema originalitat, que les fan diferents de tota la resta. És el cas, sens dubte, de les sitio t-shirts, unes samarretes úniques, personals i intransferibles, amb missatge geogràfic, urbà, rural, forestal o marítim inclòs. Pensades per a persones sensibles que posen especial interès en el paisatge, en el lloc d’on són o en records d’indrets on han estat, són unes peces ideals per als amants del territori, dels racons especials i dels viatges.

 

“Les sitio t-shirts són unes samarretes úniques, personals i intransferibles, amb missatge geogràfic, urbà, rural, forestal o marítim inclòs” 

 

Samarretes per divertir-se, per estimar, per recordar, per evocar... Samarretes per viure

El producte de qualitat (les samarretes són de cotó 100%), l’originalitat i la personalització són els trets bàsics de les sitio t-shirts, que pretenen ser, en definitiva, un símbol d’unió entre la persona i l’entorn geogràfic.

La seva carta d’opcions és vertaderament àmplia, i es reparteix en les etiquetes bàsica, enjoy, love, travel i vintage, a més de les que estan absolutament personalitzades. Cadascuna evoca records i sensacions diferents.

La sitio t-shirt enjoy, per exemple, està pensada per unir activitats a l’aire lliure i gaudi en una samarreta; la love, per recordar el lloc on vas trobar l’amor o per no perdre de vista un paratge que t’enamori; la travel, per evocar un viatge que ha estat fantàstic, i la vintage, per vestir-te amb mapes, cartografies i ortofotografies antigues i aconseguir un toc retro.

Al web de sitio t-shirts, www.sitiotshirts.com, hi tens totes les opcions, inclosa la personalitzada, que serà única i intransferible i et servirà per recordar el lloc on has nascut, on has viscut o on t’ha succeït quelcom meravellós. El que vulguis.

 

“Les sitio t-shirts, made in Barcelona, se sumen al moviment slow fashion (o moda lenta), que aposta per la moda sostenible”

 

A poc a poc i bona lletra

Les sitio t-shirts, made in Barcelona, se sumen al moviment slow fashion (o moda lenta), que aposta per la moda sostenible; és a dir, per aquella que està basada en la utilització de productes naturals (en aquest cas, les samarretes estan elaborades amb cotó 100%) i que fa una producció limitada i controlada. Així, moda, sostenibilitat i originalitat poden restar unides en un mateix tàndem.
 

Per a tu, per a ell o per a ella

No cal dir que les sitio t-shirts guarden un fort component sentimental. Són ideals per fer-te-les a mida o per lliurar un regal originalíssim que trencarà amb els estereotips de la moda de masses i permetrà lluir unes coordenades especials. Segur que triomfes!

 

 

Article publicat al número 31 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-novetat.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top