0 items
El meu compte

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Si només vols l'últim número publicat de la revista D’estil, també el pots rebre a casa en format paper per 4 euros + despeses d'enviament (6 euros). Només fem enviaments en territori estatal.

 

Característiques

Si només vols l'últim número publicat de la revista D’estil, també el pots rebre a casa en format paper per 4 euros + despeses d'enviament (6 euros).

Gràcies a D'estil, podràs conèixer allotjaments i restaurants de primera, tastar productes de la terra, descobrir racons de casa nostra que no sabies, visitar petits-grans museus, recordar personatges que han estat importants per a la nostra cultura (i fer-ho, a més, de la mà d’algun dels seus familiars o amics), esbrinar els espais preferits de rostres coneguts, trobar-te amb perfils d’emprenedors que prometen, introduir-te en el món del protocol, resseguir la història d’antics oficis, sentir-te solidari o estar al dia de les novetats més chic. Tot això i molt més...

Passos que cal seguir per fer una subscripció a D'estil:
Fes clic al cistell "Subscripció anual a la revista D'estil".
Selecciona l’etiqueta “Subscripció” a l’opció “Destí”.
Deixa en blanc la l’opció “Xec regal”.
Fes clic a “Comprar”.
Omple la fitxa “Dades del client”.
Accepta les condicions.
Fes clic a “Confirmar”.
A partir d’aquest moment, ja tindràs feta la teva subscripció i immediatament rebràs la confirmació al teu correu electrònic.

Potser també t'interessa
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top