0 items
El meu compte

Saltejat de bolets de temporada

 

Amiel i Molins ens presenta, en aquesta ocasió, un plat de temporada molt senzill de preparar: un saltejat de bolets que farà les delícies de tothom! I diem “senzill” perquè gairebé no hi ha més ingredients que els bolets mateix; però, quan un producte és excel·lent de base, de vegades no cal amanir-lo més del que toca. Llegiu i tasteu!

 


INGREDIENTS PER A 1 PERSONA

  • 200 g de bolets (en aquest cas, hem utilitzat rovellons, ous de reig, rossinyols de pi, trompetes de la mort i llengües de bou).
  • Picada d’all i julivert.
  • Oli.
  • Sal.
  • Pebre.
  • Germinats.

 

ELABORACIÓ

Rentem els bolets a consciència i els escorrem bé. Els més grossos, els tallarem a trossos perquè tots tinguin una mida semblant.

Els posem a bullir per ordre (els més grossos i durs de pell, els primers) fins que tots tinguin una flonjor similar, i els reservem.

Escalfem oli en una paella. Quan estigui ben calent i fumejant, saltegem els bolets (aquesta és la clau perquè no perdin gust!) i, al cap de poc, hi afegim sal i pebre al gust.

Quan només quedin dues remenades a la paella, hi afegim l’all i el julivert picats. D’aquesta manera, cap dels dos es cremarà.

Finalment, hi posem els germinats per sobre, que van bé tant per decorar com per aportar un sabor addicional al plat.

Servim i... bon profit!

 

Article publicat al número 47 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Top