0 items
El meu compte

Sanergia: curació a través de l’energia de l’Univers

 

Tot vibra. Tot està en moviment. La vibració del nostre planeta canvia de forma constant produint energia. La sanergia es basa, precisament, en aquesta energia per fer salut. És una disciplina jove representada per Alessandro Di Masi que està arribant amb força al nostre país.

Per sanergia s’entén l’energia generada per noves freqüències que van aparèixer a l’Univers després del darrer salt quàntic, la qual facilita el guariment. És, en definitiva, una forma de teràpia que unifica salut i energia i que es basa en la idea que, a partir de 1989, van aparèixer noves freqüències energètiques a l’Univers que algunes persones poden canalitzar correctament per aconseguir guarir.

L’investigador italo-belga Alessandro Di Masi, actual director del Centre d’Investigació Bioenergètica, és el pare d’aquesta nova disciplina. Ell ha estat qui ha potenciat les capacitats de guarir a partir de l’energia que ens regala l’Univers creant una tècnica bioenergètica específica de guariment, conscienciació i espiritualitat que s’allunya de les altres tècniques bioenergètiques existents i que, segons els que la practiquen, s’allunya també de qualsevol creença religiosa. La base de la sinergia és la PNL, la metafísica i el positivisme.

 

Restablir les línies energètiques

Segons els experts en la matèria, la sanergia restableix la sintonia entre les línies energètiques del nostre cos i la xarxa energètica del planeta i de l’Univers en general, aconseguint així que recuperem l’equilibri. En altres paraules, el que fa és activar un intercanvi continu d’informació adequada a cada individu gràcies al qual es fa possible connectar trossos d’ADN amb el que anomenen cordes o filament de l’Univers (plans d’existència simultanis o paral·lels). Aquesta sincronització o connexió sanergètica augmenta enormement la consciència individual, la intuïció i la capacitat de guarir-se.

 

Les tres fases del cicle

El cicle sanergètic complet passa per tres fases de dues sessions cadascuna, on cada acció que es fa té la seva reacció. A diferència d’altres teràpies, no hi ha contacte físic entre el sanergista i el pacient; només cal estirar-se i relaxar-se. El tractament es fa una sola vegada a la vida, perquè un cop la persona està connectada, ningú pot desfer la connexió.

 

Equilibri del cos

La primera fase del tractament activa punts energètics del cos que van treballant segons les necessitats de cada persona. En general, aporta equilibri mental, sensació de serenitat i un cert grau d’obertura del cos, la ment, l’ànima i l’esperit. El pacient percep, de forma gairebé immediata, un canvi en la seva consciència com a individu.

Els professionals de la disciplina aconsellen un mínim de tres dies i un màxim de trenta entre sessió i sessió, tant en aquesta fase com en la següent.

 

Guariment. Eliminació de l’antic esquema de malalties

La segona fase del procés està especialment reservada per a persones que tenen alguna patologia. L’objectiu principal és eliminar-ne les causes per evitar recaigudes. Així, les dues sessions que comprèn posen en marxa un sistema d’eliminació sistemàtica dels símptomes que es pateixen activant l’autoguariment. El professional elimina l’antic esquema de patologies existent i posa en marxa un enllaç de correccions i guariments que actuen ja de forma permanent.

 

Consciència i sincronització amb l’Univers

Aquesta fase es realitza únicament un cop a la vida i el que fa és obrir la percepció i la consciència multidimensional de l’Univers. Sumades a les sessions anteriors, les dues sessions que comporta acosten la persona a la connexió sanergètica: un agradable estat de pau interior, positivisme i optimisme; un creixent augment de la capacitat cerebral i de la intuïció; una mena de consciència reveladora dels fets perjudicials que porta a desenvolupar el propi instint de supervivència. En aquesta fase es crea la connexió entre el cos, la ment i la pròpia freqüència autoguaridora.

En aquest cas, les sessions es realitzen en dos dies consecutius.

 

El número: 333

Les tarifes de la sanergia són universals. Dues sessions de connexió costen 333 euros, perquè els sanargistes consideren que aquest número té una vibració guaridora. Segons diuen, la xifra resultant de la suma dels tres dígits, és a dir, el nou representa l’estabilitat, l’equilibri i el poder. I el nou tombat és la cargola, el Nautilus, el símbol de la creació i de la força universal.

 

Article publicat al número 25 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top