0 items
El meu compte

Sofàs-llit amb molta classe

 

Sovint, quan busquem un sofà que sigui desplegable, escollim el que estigui millor de preu, perquè és més que probable que la seva funció final es redueixi a quedar-se arraconat en una habitació, tot esperant que, algun dia, es presenti aquell convidat sorpresa que tant esquivem. Què passaria, però, si féssim un pas més enllà i canviéssim de plantejament?

 

I si en lloc de col·locar un sofà-llit en una habitació discreta, gairebé amagada o amb prou feines utilitzada, el col·loquem a la sala d'estar principal de la casa? Automàticament, el pensament ens diu que no, que la sala principal d’una casa és el primer que es veu, i que no hi podem ubicar un sofà-llit. De cap manera!

Però una pregunta com aquesta pot tenir una resposta afirmativa. I tant que sí! Sobretot si no només ens fixem en la utilitat o en la comoditat del sofà plegable, factors als quals, d’altra banda, no podem renunciar si pretenem assegurar-nos un òptim descans. El disseny també importa, i, òbviament, també existeix en l’univers dels sofàs-llit. De fet, pot acabar convertint una peça aparentment de segona categoria en un element clau del mobiliari de la llar, que atregui totes les mirades i tingui múltiples utilitats. Avui en dia existeixen sofàs-llit que són veritables joies!

Sense anar més lluny, la marca italiana Bonaldo és experta en mobles de disseny, i la seva línia de sofàs-llit és una veritable meravella. D’entrada, l'elegància de les seves formes i la varietat de colors i textures que ofereix criden l’atenció només de veure'ls, però, quan descobrim que tenen una doble funció, ja és amor a primera vista!
 

Papillon, dissenyat per Centro Design. 95x195 cm. L'elegància de les seves corbes i encreuaments fan d'aquest moble una peça única. És un disseny més que original que fa la funció de llit quan s’inclina del tot el respatller. La funda es troba disponible en tela i en pell, i es pot extreure molt fàcilment. La versió XL d'aquest model (120x200 cm) ofereix encara un major confort sense perdre les característiques de disseny i funcionalitat del moble original.
 

Pierrot King, dissenyat per Glenn Thomas. 120x200 cm. D’un blanc trencador, és ideal per a les llars que busquen modernitat a través d’un disseny net i atractiu. El seu tapís fixat en pell ressalta gràcies a les siluetes de la forma que pren. La funció de llit el converteix en un moble dinàmic i versàtil. Aquest model, a més, disposa d'una altra versió, amb les mateixes característiques i disseny però amb diferències en el tapís. Es tracta del Pierrot King Cow, que, a diferència del primer, té inserides estampes de pell de vaca, dotant el moble d’un aire més atrevit, original i trencador.
 

Benny, dissenyat per Pier Vittorio Prevedello. 85x195 cm. Poques vegades s'acostuma a veure un disseny així. Benny no només és elegant i còmode, sinó tremendament pràctic, donat que ens pot ajudar a guanyar espai. La possibilitat que es pugui col·locar en diverses posicions li dóna la triple funció de butaca, divan i llit. A més, el coixí que du incorporat incrementa la sensació de comoditat.

 

Article publicat al número 36 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top