0 items
El meu compte

Somlom o El Paradís

Existeixen espais que conviden a fer una pausa en el camí per descansar, retrobar-se, escoltar-se i aprendre eines per seguir endavant amb força. Aquest n’és un, i està profundament connectat amb la natura. És un regal per al cos, la ment i l’esperit, una font absoluta de benestar.

 

A la comarca del Vallès Oriental, en una ubicació veritablement privilegiada, dins del poble de Sant Esteve de Palautordera i el Parc Natural del Montseny, trobem les instal·lacions de Somlom, un centre especialitzat en turisme del benestar que no us deixarà indiferents, perquè podreu gaudir dels seus serveis d’hotel, benestar i formació sense moure-us d’allà mateix. Tot en un. El seu objectiu? Oferir als visitants una experiència global de cura, descans i creixement personal i professional envoltats de la natura del Montseny.

Un edifici ecofriendly

L’entorn natural de Somlom és un dels seus principals atractius. Sentir el cant dels ocells, la remor del riu Tordera o el moviment dels arbres és un plaer que tots els visitants agraeixen. Per això, quan es va decidir construir l’edifici de Somlom, el respecte per la natura era un requisit sine qua non. El resultat ha estat una construcció totalment integrada en el paisatge del Montseny feta de fusta massissa procedent dels boscos sostenibles del cercle polar àrtic. A més, utilitzen energies renovables, com, per exemple, la solar i la geotèrmica, i aposten pel reciclatge i la disminució de residus prescindibles. Gràcies a aquesta cura pel medi ambient, Somlom disposa del certificat Ecolabel, de la garantia ambiental de la Generalitat de Catalunya i del reconeixement de l’Europarc Federation.

 

“L’edifici de Somlom és una construcció totalment integrada en el paisatge del Montseny feta de fusta massissa procedent dels boscos sostenibles del cercle polar àrtic”

 

Un lloc tan exclusiu com acollidor

Estava clar: en aquest projecte, l’objectiu no era construir un hotel amb centenars d’habitacions per aconseguir una gran capacitat, sinó crear un espai càlid i personal on les persones se sentissin com a casa i trobessin aquella calma que tots –tots– alguna vegada necessitem. Per això, Somlom disposa de vuit habitacions dissenyades per allotjar dues persones o, com a màxim, tres. Aquestes estances són com petits apartaments, perquè compten amb cuina equipada amb els electrodomèstics principals, bany complet privat amb dutxa d’hidromassatge i altres comoditats, com ara calefacció, aire condicionat, televisió, fil musical i connexió wifi.

Les estances estan distribuïdes en dues plantes. Les quatre de la primera disposen de terrassa privada moblada per gaudir com cal de l’entorn, i una d’elles està adaptada perquè s’hi puguin allotjar còmodament persones amb mobilitat reduïda. Les altres quatre es troben a la planta superior i disposen de vistes a l’exterior, com no podia ser d’altra manera.

 

“Somlom disposa de vuit habitacions dissenyades per allotjar dues persones o, com a màxim, tres. Aquestes estances són com petits apartaments, perquè compten amb cuina equipada amb els electrodomèstics principals, bany complet privat amb dutxa d’hidromassatge i altres comoditats, com ara calefacció, aire condicionat, televisió, fil musical i connexió wifi

 

Tot per al cos i la ment

L’entorn natural de Somlom és magnífic, les habitacions són extremadament confortables i s’hi respira molta tranquil·litat. Què més es pot demanar? Doncs, per exemple, un massatge, perquè Somlom és també un centre de benestar. La seva àmplia gamma de serveis i activitats estan pensades per millorar la salut física, mental, emocional i psicològica dels visitants. Hom pot triar entre un massatge relaxant, un quiromassatge o una sessió de xiatsu, entre d’altres. També es pot gaudir de teràpies físiques, com ara l’osteopatia o el drenatge limfàtic, sessions de fisioteràpia, psicoteràpia i coaching. I una de les darreres novetats: el servei de nutrició conscient, que té com a finalitat acompanyar en el procés d’adquirir uns hàbits saludables que satisfacin les necessitats energètiques, nutricionals i emocionals de cadascú.

Tots aquests tractaments són realitzats per professionals especialitzats que tenen un ampli coneixement de cada tècnica perquè l’experiència sigui un veritable plaer. A més, per acabar d’arrodonir l’estada, Somlom organitza nombroses activitats, com, per exemple, classes especials de ioga, anomenades ioga brunch, que fascinaran els amants d’aquesta pràctica; jornades de mindfulday per descobrir el mindfulness i recuperar l’energia perduda, i retirs detox.

 

“Somlom és també un centre de benestar i de creixement personal i professional”

 

 

...I per al creixement personal i professional

El benestar de les persones no solament depèn de gaudir d’un bon estat de salut, sinó que també hi té un gran pes la seva realització personal i professional. De fet, la insatisfacció en alguna de les àrees de la vida, tard o d’hora es manifesta amb dolors i malestars físics. Per això, a Somlom ofereixen una tercera branca de serveis, mitjançant els quals ensenyen eines per potenciar el creixement personal i professional.

A les seves instal·lacions disposen d’unes sales perfectament equipades per dur a terme activitats de caràcter formatiu. La seva oferta té diversos vessants i es dirigeix a diferents públics. D’una banda, hi ha els tallers per al creixement personal, que es realitzen durant una jornada, amb la finalitat de desenvolupar fortaleses, millorar la percepció d’un mateix i gestionar les emocions. I, de l’altra, la formació professionalitzadora, dirigida a persones del sector sanitari, que destaca pels seus cursos sobre el massatge d’autoestima i la tècnica del Zero Balancing. De fet, Somlom és l’única escola de tot l’Estat espanyol que ofereix aquest ensenyament.

 

“Somlom és l’única escola de tot l’Estat espanyol que ofereix l’ensenyament de Zero Balancing

 


També, formació per a empreses!

A Somlom saben que allò que veritablement fa créixer una empresa és el seu equip. Per tant, és imprescindible garantir un bon clima laboral i el benestar dels treballadors. En aquest sentit, el centre de formació de Somlom ha incorporat una oferta d’activitats dissenyades específicament per a les empreses, en les quals es treballen aspectes tan importants com el treball en equip, la resolució de conflictes, la comunicació i la creativitat. Proposen tota mena d’activitats, que es poden personalitzar en funció de les necessitats de cada empresa, com ara team building, mindfulness i tècniques de lideratge i comunicació.


Article publicat al número 52 de D'estil.

 

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-luxe-restaurant.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top