0 items
El meu compte

No és màgia! Són mobles multifuncionals

 

Vet aquí un mobiliari que es reinventa per treure el màxim profit als espais petits sense perdre ni una gota d’estil.

 

El boom immobiliari de la darrera dècada i la superpoblació de les ciutats ha obligat a aprofitar cada metre quadrat del sol urbà. El resultat són edificis amb apartaments o pisos petits que, a l’hora de moblar-los, requereixen una bona dosi de creativitat i, sobretot, no perdre la calma.

Primer, van ser els sofàs-llit, les taules extensibles o els calaixos que es convertien en cadires. Aquestes solucions encara perduren, però els fabricants han continuat trencant-se el cap per trobar noves fórmules per duplicar els metres quadrats de les llars, i n’hem trobat una de ben interessant: els sistemes QB Next, de Tegar Mobel. Voleu saber-ne més?

 

Un espai, dues funcions!

Es tracta de mobles que compleixen més d’una funció i permeten reaprofitar l’espai d’una forma sorprenent, reconvertint, per exemple, una sala d’estar o un menjador en un dormitori. I és que Tegar Mobel ha dissenyat una gamma de mobles que es caracteritzen per ser pràctics, segurs, moderns i elegants. Què més es pot demanar?

Així, si el vostre pis només té una estança, comptar amb una sala d’estar moderna i acolorida que es converteixi en dos dormitoris us traurà del mal pas de rebre la visita imprevista d’uns convidats. I, si necessiteu aprofitar al màxim l’espai del vostre menjador, un armari que amaga una taula us vindrà com l’anell al dit. Això per no anomenar un escriptori que es converteix en un llit.

 

“Existeixen mobles que compleixen més d’una funció i permeten reaprofitar l’espai d’una forma sorprenent, reconvertint, per exemple, una sala d’estar o un menjador en un dormitori”

 

Llits que es camuflen

L’estrella d’aquesta gamma de mobles són les lliteres Next, llits abatibles dissenyats perquè romanguin amagats durant el dia i resulti senzill i còmode desplegar-los quan és l’hora de dormir. Aquesta línia de mobiliari destaca per l’estalvi d’espai que representen, però també pel valor afegit dels seus extres:

 • Les portes poden ser de diferents colors.
   
 • Tenen un doble carregador USB i una làmpada flexible amb regulador d’intensitat per utilitzar quan els llits estan oberts.
   
 • Disposen de prestatges interiors de seguretat amb llum LED d’intensitat regulable.
   
 • La llitera superior compta amb un sistema per abatre el somier per poder fer el llit còmodament.
   
 • L’escala incorpora un sistema de bloqueig i desbloqueig.
   
 • Tenen un topall amb retenció lateral per a un tancament amortit dels llits.

 

“Les lliteres Next són llits abatibles dissenyats perquè romanguin amagats durant el dia i resulti senzill i còmode desplegar-los quan és l’hora de dormir”

 


Més avantatges!

- Una opció més econòmica. Si contracteu un professional que faci canvis estructurals a la vostra llar, us sortirà més car. Un moble multifuncional surt molt més a compte que comprar-ne més d’un que només tinguin una funció cadascun.

- Un estalvi de temps. Com que són mobles minimalistes que agrupen més d’una funció, les tasques de neteja de la llar també es redueixen considerablement.

- Molt més ordre. Els mobles multifuncionals ajuden considerablement a mantenir les estances endreçades i, de rebot, a fer que les llars siguin més confortables i acollidores i semblin més grans.


 

Article publicat al número 47 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top