0 items
El meu compte

Suro als peus

 

Són el que semblen: unes sabates fetes de suro (i plàstic reciclat del mar).

 

Cada vegada són més les empreses de moda que s’apunten al repte de fabricar peces amb materials reutilitzables per respectar el medi ambient i contribuir, així, a la recuperació del nostre entorn. I cada vegada són més, també, les persones que les consumeixen per una qüestió primera de consciència i ètica.

És el cas de l’empresa emergent de moda espanyola ecològica Bullfeet, que ha creat les primeres bambes i botes fabricades amb suro (en un 60%) i plàstic reciclat del mar (en un 40%).

Formen part de la col·lecció e-Cork, i, més enllà del seu disseny i la matèria primera de què estan fetes, aspectes que ja de per sí criden l’atenció, destaquen per la seva alta qualitat, màxima lleugeresa i gran resistència. Però no només això, sinó que també repelen els líquids, com l’aigua i l’oli. Són sabates fetes amb el cap per vestir els peus d’homes i dones, i prometen convertir-se en tot un referent dins del sector de la moda sostenible altament duradora.

 

“Aquestes sabates estan fabricades amb un 60% de suro i un 40% de plàstic reciclat del mar (en un 40%)”

 

També bosses veganes i de plàstic reciclat

Bullfeet no només ha creat aquestes sabates en doble format –de bamba i bota– per a ell i per a ella, sinó que, dins la col·lecció e-Cork, hi ha també una bossa de mà fabricada manualment amb tela de suro procedent de materials reciclats.

I encara més: seguint la seva línia ecofriendly, també fabriquen bosses de cuir vegà, altament resistent a les esgarrapades, així com de plàstic reciclat, gràcies a les quals donen un segon cicle d’ús als materials que la natura no pot processar per ella mateixa. N’hi ha de tots colors (blanc, negre, gris, verd, morat, vermell, blau...), i esdevenen el complement perfecte per als looks més ecològics.

 

“També fabriquen bosses de cuir vegà i de plàstic reciclat, gràcies a les quals donen un segon cicle d’ús als materials que la natura no pot processar per ella mateixa”

 

 

Article publicat al número 55 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top