Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Dadà.
Ingredients
- 400 gr. de salmó fresc
- 3 peces de tomàquet vermell (no madur)
- 8 filets d’anxova
- 2 cullerades de postres de mostassa en gra
- Tabasco al gust
- 3 cullerades de postres d’oli d’oliva
- ½ ceba vermella
- 200 gr. de patates Monalisa
- 3 cullerades de postres de maionesa
- Sal
- Pebre
Elaboració
Per fer el tàrtar
Piquem el salmó i el reservem en un bol (que no sigui de plàstic).
Escaldem els tomàquets, els pelem, els hi traiem les llavors, els piquem i els afegim al bol.
Piquem la ceba ben fineta i també l’afegim al recipient, reservant-ne una petita part.
Adobem el tàrtar amb la mostassa, el tabasco, l’oli i la sal i el reservem.
Per fer el premsat de patata
Bullim les patates, les pelem i les trinxem amb una forquilla. Hi afegim la ceba que ens ha quedat abans, la maionesa, la sal i el pebre.
Finalment, muntem el plat fent una base de premsat de patata i hi posem el tàrtar al damunt. L’acabarem amb dos filets d’anxova.
Article publicat al número 25 de D'estil.