0 items
El meu compte

Tatxan! Amb tots vostès... Carmenes!

 

Les peces d’aquesta santa casa, úniques, són fruit de la unió del domini magistral entre la sastreria i l’ebenisteria i el disseny d’autor més contemporani.

 

Diuen que enlloc s’està tan bé com a casa. O, almenys, així hauria de ser. La pròpia llar és com un niu, un reducte de seguretat i confort. O, almenys, així hauria de ser. Aquesta sensació, però, només s’aconsegueix mitjançant la decoració de l’espai. Per això és tan important pensar-la (i pensar-la bé!).

Hem descobert un mobiliari que ens ha robat el cor i que ens pot ajudar a aconseguir-ho. Es tracta de la col·lecció Easy Living, de Carmenes, i és així de bonica, així d’espectacular.

 

Peces amb nom i cognoms

Estètics, confortables i funcionals. Així són els mobles de Carmenes, peces úniques que prestigiosos dissenyadors, com La Mamba Studio, Savage Estudio, Jorge Pensi o Francesc Rife, entre d’altres, han dissenyat amb l’objectiu d’oferir un producte innovador i contemporani. N’hi ha per triar i remenar, però nosaltres n’hem escollit uns quants.

Inspiració retro-futurista. Si voleu una sala d’estar amb el bo i millor del passat i el futur, combineu el sofà i les taules Numeral, de Savage Estudio. L’estètica d’antany del sofà contrasta a la perfecció amb la pluralitat de formes de les taules –circulars, rectangulars i quadrades–, que tenen les dimensions perfectes per complementar-lo.

Minimalisme japonès. Simetria, equilibri i ordre. Aquests són els trets característics de les butaques, les taules auxiliars i la bancada Bud, de Francesc Rifé. Aconseguiu un racó de lectura més que càlid gràcies a la fusta combinada amb l’estructura entapissada amb teles de colors suaus, grisos i ataronjats.

Explosió de color. Aquests sofàs i taules auxiliars de Masala, de La Mamba Studio, es fan mirar perquè sí. La fusta de noguer americà i l’edredó de ploma d’oca converteixen aquesta col·lecció en un imprescindible sinònim de personalitat pròpia i diferència.

El complement perfecte. La col·lecció Mole aglutina una família de pufs que es pot integrar en qualsevol espai i tant pot complementar una sala d’estar com una habitació o un despatx, dotant-los d’un toc acolorit i modern gràcies a les seves peculiars siluetes.

 

“Els mobles de Carmenes són peces úniques que prestigiosos dissenyadors, com La Mamba Studio, Savage Estudio, Jorge Pensi o Francesc Rife, han dissenyat amb l’objectiu d’oferir un producte innovador i contemporani”

 

Artesania en estat pur

L’ebenisteria i la sastreria són els dos pilars fonamentals del mobiliari de Carmenes. D’una banda, l’estudi de la fusta i el metall per conèixer les possibilitats de cada peça, utilitzant tant tècniques ancestrals com modernes; de l’altra, el domini de les costures per crear el teixit que les vestirà. De fet, la marca és apreciada especialment pel seu profund coneixement de les propietats de cada teixit, que escullen a consciència tenint en compte la seva elasticitat, resistència i durabilitat. En definitiva, el resultat de la unió d’aquestes dues branques de l’artesania té un nom: Carmenes.

 

Article publicat al número 48 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top