0 items
El meu compte

Qui té una terrassa, té un tresor!

 

I amb mobles tan es-pec-ta-cu-lars com aquests, encara més!

 

És estiu i les terrasses tornen a ser les grans protagonistes d’aquests mesos. Disposar d’un espai exterior a casa és un privilegi per gaudir al màxim (i per guarnir-lo perquè sigui el més acollidor possible, és clar!). Aquests mobles de Calma ens han semblat irresistibles.

Doncs això: es diuen Calma, són de l’Empordà i es dediquen a la fabricació i el disseny de mobiliari exterior. La bellesa i els paisatges d’aquesta comarca són, precisament, la seva font d’inspiració per crear peces tan originals com úniques.

 

Ten: l’estrella dels àpats familiars

Aquesta taula del dissenyador Ricard Vicens, originalment, era 100% de fusta, però ha evolucionat incorporant un material que li confereix més resistència i durabilitat: el Dekton. L’estructura d’aquest model és d’alumini i s’assenta sobre unes potes desmuntables que són del mateix material. Per aconseguir aquest acabat tan acurat, s’ha utilitzat pintura en pols al forn.

Marea Swing: llibertat de moviment

Un gronxador, a casa? Però no per als més menuts, sinó per als adults, perquè us sentiu lliures i relaxats. Els dissenyadors Andreu Carulla i Joe Doucet han abocat la seva personal visió en aquesta peça tan singular. L’estructura d’aquest adorable seient està fabricada amb fusta d’iroc natural que no s’ha tractat prèviament. El seu teixit és resistent i ergonòmic gràcies a la inserció de llistons de fusta d’avet de Douglas. Si com a gronxador no us encaixa, sempre podeu usar-lo com a butaca.

 

“Es diuen Calma, són de l’Empordà i es dediquen a la fabricació i el disseny de mobiliari exterior. La bellesa i els paisatges d’aquesta comarca són, precisament, la seva font d’inspiració per crear peces tan originals com úniques”

 

Lou: com en un núvol

Els anomenen “mobles tous”, i són fruit de la unió de Calma amb l’estudi d’Inma Bermúdez. Aquesta butaca és un dels productes de l’esmentada col·lecció. El seu esquelet està fet amb barres d’acer massís, que prèviament s’han recobert amb zinc i pintura en pols. El coixí està format per escumes de gran confort, que estan envoltades d’un teixit impermeable i d’un marc de filferro perquè el coixí no perdi mai la seva escultural forma. El teixit exterior és acrílic i es produeix en un to coloret, sorra o verd.

Alat: una invitació al descans

Aquest sofà de dimensions titàniques demana a crits estirar-s’hi al damunt sense complexos. La seva estructura és d’alumini amb un revestiment de pintura en pols, en dos colors: blanc o gris fosc, gairebé com el carbó. Els coixins estan fets amb diverses densitats d’escuma i s’han entapissat amb un teixit acrílic ben resistent. Aquest sofà és modulable, per tant, ofereix infinitat de posicions que s’adapten a qualsevol espai. Tot i això, també existeix una versió d’una sola dimensió (de 350 centímetres de llargada). Amb una base de fusta natural d’avet, els accessoris són d’acer inoxidable i alumini, i el teixit exterior és de vinil o acrílic. Aquesta fusió de sofà i gandula és obra d’Andreu Carulla.

Coqueta: beneït vímet!

Amb aquest disseny de Pete Sans, Calma recupera un clàssic espanyol, que va ser premiat l’any 1988 amb el premi Gold Delta. El punt fort d’aquesta butaca és el seu seient en forma de cistella de vímet teixit que queda suspesa d’un marc d’acer inoxidable. Tota aquest esquelet queda reforçat per un complement d’allò més curiós: un cinturó que cobreix la longitud de la butaca. Trobareu aquest model en el color propi del vímet i en negre, amb la diferència que, en aquest darrer, l’estructura també és de color negre.

 

Article publicat al número 50 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top