0 items
El meu compte

Entra a TorreMirona Sport and Spa... no en sortiràs

A TorreMirona, amb saunes, bany de vapor, jacuzzi, piscina de tractament, pediluvi, dutxa bitèrmica, diferents cabines per a tractaments facials i corporals i zones de relaxació, podràs gaudir de noves i agradables sensacions que t’alliberaran de les tensions, l’estrès i la fatiga.

No hi ha res millor que tenir cura d’un mateix, res millor que optimitzar la salut i la qualitat de vida estant envoltat d’un entorn especial on la fusió d’aromes, de colors, d’aigua... contribueix a crear una atmosfera pensada especialment per revitalitzar el cos i l’ànima, per rejovenir i per alliberar fins la més mínima tensió. Aquest entorn el trobaràs a TorreMirona Sport & Spa, un complex de luxe situat a Navata (Girona) que s’encarrega de posar-te a l’abast tot el que necessites per cuidar-te.
 

L’aigua és vida

Al circuit termal de TorreMirona, amb saunes, bany de vapor, jacuzzi, piscina de tractament, pediluvi, dutxa bitèrmica, diferents cabines per a tractaments facials i corporals i zones de relaxació, podràs gaudir de noves i agradables sensacions que t’alliberaran de les tensions, l’estrès i la fatiga diària.
 

Un lloc ideal per deixar-te mimar...

El Sens Spa de TorreMirona -les seves modernes instal·lacions i els serveis d’última generació que ofereixen- ha estat pensat per què tant les dones com els homes puguin millorar la seva imatge, combatre problemàtiques com l’envelliment prematur o l’estrès o reconduir una dieta inadequada; tot el que necessitis per millorar la teva salut, la teva qualitat de vida i la teva bellesa.
 

...el rostre

Ofereixen una amplia varietat de tractaments facials orientats a assegurar-te una pell sana, tensa, sedosa i desitjable.
 

...el cos

Posen a les teves mans diferents tècniques de relaxació amb la finalitat d’harmonitzar les teves sensacions corporals, facilitar-te el camí per què trobis l’equilibri ideal entre el cos i la ment i proporcionar-te una agradable sensació de tranquil·litat i benestar.

Podràs gaudir de tots aquest efectes a través de tractaments tan apetitosos com els embolcalls de fangs o algues, els peelings hidratants, els massatges amb olis essencials...

A més, també pots comptar amb un servei de fisioteràpia adaptat completament a les teves necessitats (hipertensió, cardiopatia, fibromiàlgia, mals d’esquena, osteoporosi, esquinços...), on es valora cada cas de forma individualitzada, es porta a terme la rehabilitació adient i es procura una tornada progressiva a l’activitat física.

 

Tractaments estrella

  • Massatge sensitiu: antiestrès i amb efectes sedants.
  • Massatge amb xocolata: específic sensorial realitzat amb xocolata. Molt relaxant. Hidrata i deixa la pell tensa i suau.
  • Massatge tailandès: combina pressions i estiraments de forma alterna. Elimina les adherències i, amb l’ajuda d’un terapeuta especialitzat, estira passivament la musculatura.
  • Tractaments d’hidroteràpia: banyera d’hidromassatge i hidrojet medical.
  • Tractaments d’aromateràpia: tractaments personalitzats realitzats amb olis essencials per tractar la salut, la bellesa i el benestar.

 

Article publicat al número 1 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-mapa.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top