0 items
El meu compte

Touché Restaurant

Vet aquí un restaurant que, amb només un any de vida, s’ha situat com un dels locals de referència dins del competitiu món dels establiments destacats de Barcelona.

Seure a taula per degustar plats de qualitat i, a més, fer-ho en un entorn incomparable com el Port Olímpic de Barcelona resulta tot un plaer per als sentits. Ras i curt, això és el que us trobareu al restaurant Touché, un petit oasis al davant del Mediterrani. El xef Carlos Torres i tot el seu equip ens posen sobre la taula productes de primera qualitat, frescos, provinents directament dels mercats locals, amb els quals ofereixen una cuina d’alta qualitat. Tot plegat combinat amb un servei totalment personalitzat; una carta de vins, caves i xampanys especialment seleccionats per completar tota una experiència gastronòmica, i uns còctels d’autor elaborats per Marc Pérez i el seu equip de bàrmans. El disseny sofisticat del local tanca el cercle virtuós d’un restaurant que, amb només un any de vida, s’ha situat com un dels locals de referència dins del competitiu món dels establiments destacats de Barcelona.

Una cuina "en petit format"

La cuina del Touché destaca per les seves cuidades elaboracions en petit format. Amb la intenció de defugir de la clàssica oferta d’entrants, plat principal i postres, ens posen a disposició una cuina internacional en format de petites racions que són perfectes per compartir més d’un plat a la vegada.

Sabors clàssics del Mediterrani, com els calamars cruixents amb maionesa d’all fregit o els tentacles de pop amb parmentier al pimentó, i gustoses receptes del sud-est asiàtic, com el massaman curri o l’arròs thai amb carabiners i escuma de coco, es donen cita a la carta del Touché, i totes les receptes tenen un denominador comú: la selecció de la millor matèria prima i una acurada elaboració. “Hem treballat dur per crear un menú artístic que combini cuina tradicional amb un gir modern, inspirat bàsicament en els sabors asiàtics, un assortiment variat que assegura a tots els nostres clients que trobaran un plat perfecte que encaixarà amb el seu gust”, assegura Carlos Torres.

Ara bé, de dilluns a divendres al migdia, també ofereixen un menú diari format per una selecció de quatre plats (disponibles en qualsevol combinació que el client triï), un assortiment de plats freds i calents i unes postres, amb beguda i cafè inclòs.

 

“Amb la intenció de defugir de la clàssica oferta d’entrants, plat principal i postres, ens posen a disposició una cuina internacional en format de petites racions que són perfectes per compartir més d’un plat a la vegada”

 

Una selecció de vins espectacular

La carta de vins del Touché és, com a poc, espectacular, amb delicadeses com el Brancott State, un sauvignon de Nova Zelanda; el Miramar La Masia, un chardonnay de Califòrnia; el Petit Chablis Grand Regnard, un chardonnay de França, o el Mar de Frades, un albarinyo de les Ries Baixes, perfectes per maridar amb el tàrtar de salmó a l’estil Touché o amb qualsevol altra proposa de peixos, marisc o aus blanques de la carta.

Els vins negres tampoc es queden curts: destaquen el Terraza de los Andes, un malbec d’Argentina; el Vega Sicília Único, de la Ribera del Duero, o el Roda 1, de La Rioja, ideals per prendre amb carns vermelles, com el carpaccio de filet farcit de foie i trufa, el massaman curri o els exquisits ous trencats a l’estil Touché amb pernil ibèric en dues textures, escumat i salsa d’ou ferrat.

Els còctels són... La cirereta del pastís

Un hàbil equip de bartenders, liderat per Marc Pérez Rodríguez, dissenya i prepara els còctels que se serveixen al Touché, elaborats sempre amb fruita fresca i productes de la més alta qualitat i pensats per maridar amb qualsevol dels plats de la carta. Es tracta de combinacions que, si bé mantenen l’elegància clàssica de les influències asiàtiques, busquen noves maneres d’impressionar el client amb propostes divertides i desafiants. “Des de la nostra barra, busquem la perfecció de la simplicitat per complementar l’experiència del sabor”, afirma Pérez, que ha treballat com a bartender en locals tan emblemàtics com el Nuba, de Barcelona, o el restaurant Quemo, de Hong Kong.

 

“Els còctels que se serveixen al Touché, si bé mantenen l’elegància clàssica de les influències asiàtiques, busquen noves maneres d’impressionar el client amb propostes divertides i desafiants”

 

Un local d'estil nàutic, com no podia ser d'altra manera

Si les propostes gastronòmiques del Touché sorprenen, el disseny interior del local (que ha anat a càrrec de Lázaro Rosa-Violán Studio) no es queda enrere. Si hi aneu, us trobareu amb un local elegant i refinat que desprèn un estil nàutic indiscutible. I és que la seva decoració reinterpreta l’ambient portuari amb materials tradicionals, com alicatats, fustes i gelosies, combinats amb altres de més contemporanis, com cromats, fusteries metàl·liques i vidres. Precisament l’elecció de diferents materials, l’ús de teixits naturals, la presència del color i la cura màxima pel detall han estat essencials a l’hora de recrear aquest ambient tan exclusiu, que compta, a més, amb un mobiliari més que versàtil per adaptar diferents configuracions dins l’espai.

Una zona chill out és ideal per assaborir còctels o combinats d’autor, i una plataforma de fusta ubicada en una terrassa de 200 m2 ha contribuït a crear un altre ambient distès i relaxat, absolutament harmònic, que juga amb elements gràfics, textures i colors.

 

Article publicat al número 42 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-luxe-restaurant.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top