0 items
El meu compte

Trece i els seus Retales desordenados

 

La formació musical Trece ha publicat el seu primer disc sota el títol Retales desordenados, on els joves cantautors catalans Laura Godó i Jordi Vilà mostren la seva essència gràcies a tretze temes que conviden a somiar.

 

Trece és la fusió de dos joves talents amants de la música i apassionats per la vida, d’aquells que ens agrada descobrir-vos de tant en tant. Ambdós s’han llençat a l’aventura i han volgut provar sort en el món de la música editant un projecte comú que sona realment bé. Es titula Retales desordenados i conté 12 temes propis i una versió de Show must go on, el clàssic del grup britànic Queen, que cal escoltar amb les orelles i amb el cor.

 

“Laura Godó i Jordi Vilà són Trece, un duo acústic jove i amb empenta que combina temes propis fonamentats en el pop i el rock amb versions de diferents estils musicals”

 

Quan menys és més

El disc, que és el primer de la formació i ha estat gravat sota l'estricta mirada del segell independent Doble K, narra històries basades en experiències reals i en qüestions inventades, en somnis per aconseguir i en formes determinades de sentir i viure la vida. Es tracta, en definitiva, d'un projecte musical molt propi, de caràcter intimista, senzill però punyent, que s’ha marcat com a principal propòsit aconseguir emocionar tots aquells que decideixin escoltar-lo.

L’any 2013, Laura Godó i Jordi Vilà, que ja havien compartit escenari anys enrere –tant en format banda com en acústic–, van decidir unir els seus projectes artístics i crear Trece amb la idea era donar vida a un duo acústic jove i amb empenta que combinés temes propis fonamentats en el pop i el rock amb versions de diferents estils musicals. Així és com aconsegueixen un repertori versàtil i majestuós que combina guitarres i altres instruments de percussió amb la veu tendra i suau de la Laura, que recorda –i molt!– la sonoritat de La oreja de Van Gogh.

 

Retales desordenados és el seu primer treball, un un projecte musical molt propi, de caràcter intimista, senzill però punyent, que s’ha marcat com a principal propòsit aconseguir emocionar tots aquells que decideixin escoltar-lo”

 

Directes despullats però carregats de calidesa

Godó i Vilà formen un tàndem especial i carismàtic que, en directe, es fa gran i aconsegueix acaparar totes les mirades. La gira de presentació de Retales desordenados està recorrent els racons més íntims del territori català (i, fins i tot, de fora) per deixar empremta de la seva punyent senzillesa. Podeu seguir l’activitat d’aquesta nova formació a www.trecemusic.com.

 

Article publicat al número 34 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top