0 items
El meu compte

Un far mariner convertit en hotel

Tot passejant pel camí de Ronda s’arriba a Llafranc. Generalment acompanyat d’una suau brisa marina, el visitant pot gaudir d’unes vistes excepcionals de la costa Brava, i, de cop, potser quan menys s’ho espera, apareix davant els seus ulls el far de Sant Sebastià!

Els fars tenen una gran importància nàutica, perquè són una eina bàsica a l’hora d’evitar accidents marítims a la costa. Aquest, el de Sant Sebastià, situat al conjunt arquitectònic de la Guarda, és el segon més important de Catalunya. Té una torre de guaita del segle XV, una ermita dos-cents anys més antiga i un edifici principal del segle XVIII. Sobresortint del mar, dalt d’un penya-segat de 175 metres d’alçada, presumeix d’una gran tradició i història, i és que antigament havia esdevingut lloc de descans de vianants i peregrins que feien a peu la costa Brava de poble en poble. Actualment, i des del juny de l’any 1999, aquest emblemàtic espai és El Far Hotel Restaurant****.

El complex consta de 9 habitacions amb una simbologia molt especial. Les estances amb vistes al mar són de color blau; les de la part est són de color groc per emfatitzar la sortida del sol, i les de la part oest prenen un to salmó en un intent de simbolitzar justament el contrari: la posta de l’astre rei. El significat global de totes elles, però, és molt simple: donar valor, vida i passió a la Mediterrània. I és que quan un té la sort de poder gaudir d’una d’aquestes estances, aconsegueix deixar-se envair pel luxe sensorial i emocional que l’envolta per entrar en un estat de màxim relaxament.

Dotat d’un pati interior espectacular protagonitzat per una doble escala de pedra, l’hotel permet, en tot moment, ser conscients de la riquesa visual i sensorial de l’entorn. Els que es lleven damunt del mar en aquest punt de la costa són uns murs carregats d’històries, unes pedres que acumulen milions d’experiències, unes vistes que han fet sospirar al llarg dels anys...

A El Far Hotel Restaurant**** se sent la màgia i el romanticisme de viure una experiència única, on el mar i el far esdevenen companys d’habitació. Allà, el temps s'atura i els sentits es converteixen en els principals protagonistes de la vetllada. El relaxant so del mar i l’aroma que desprèn, sumats a la brillant llum del far que il·lumina intermitentment (en posar-se el sol) tots els racons de l'hotel, guien el visitant cap a una experiència sensorial extraordinària nascuda al bell mig de la costa Brava. Aquest hotel amb encant és, sens dubte, un lloc únic ideal per gaudir de sol a sol del paisatge, de les aromes i de tota la màgia que el nostre Mediterrani ens pot aportar.
 

Un far mariner convertit també en restaurant

El restaurant d’El Far està totalment pensat per gaudir dels gustosos fruits del mar mentre es contemplen unes espectaculars vistes a la Mediterrània. Una decoració que combina a la perfecció l’esperit mariner amb allò modern, i una gastronomia temàtica lligada a les diferents èpoques de l’any i al millor que el mar ens pot regalar, permeten donar al client tot el necessari per convertir la seva estada en quelcom similar a un somni, un somni a l’abast no només dels clients de l’hotel, sinó també de tots aquells passants que s’acosten al lloc seduïts per la seva bellesa.

 

Article publicat al número 11 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-mapa.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top