0 items
El meu compte

Un hotel allà on vulguis

 

Un innovador projecte arquitectònic ofereix uns mòduls d’allotjament hoteler que poden ser transportats i instal·lats a qualsevol lloc per un temps determinat sense deixar residus.

 

L’arquitectura, com la vida mateixa, no s’atura. Davant les necessitats que sorgeixen, apareixen noves idees ajustades als nous temps. Amb l’objectiu d’oferir un allotjament singular en ubicacions on actualment no és possible alçar-ne cap de forma permanent –com ara en parcs naturals o fires de congressos o d’esdeveniments diversos–, neix l’Hotel Mòbil, un nou projecte arquitectònic que, sense necessitat d’instal·lació prèvia, es presenta com una petita-gran revolució en concepte d’allotjament hoteler.

 

Dorm al bell mig del Cap de Creus per desconnectar o en un recinte firal per assistir a un congrés de negocis
 

La instal·lació hotelera ofereix uns mòduls d’allotjament (individuals o col·lectius) que poden ser transportats i instal·lats a l’emplaçament on es desitgi per un temps determinat. D’aquesta manera, es fa possible passar una nit en un espai especial i únic sense renunciar a les comoditats ni a la confortabilitat d’un hotel convencional.

 

Portable però de disseny
 

Mòbil no deixa de banda el disseny ni el confort. El fet que es tracti d’una estructura portable no li ha restat punts per què presenti un disseny modern especialment acurat que garanteixi que l’usuari se senti a gust i pugui viure una experiència vertaderament diferent.

 

"Gràcies a l’Hotel Mòbil es fa possible passar una nit en un espai especial i únic sense renunciar a les comoditats ni a la confortabilitat d’un hotel convencional."

 

Pràctic, autosuficient i respectuós amb l’entorn
 

Els mòduls d’allotjament de l’Hotel Mòbil disposen de tota la tecnologia necessària per resultar completament autosuficients. No tan sols s’autoabasteixen de subministraments d’aigua i d’electricitat, sinó que també eliminen els residus sense la necessitat d’una instal·lació prèvia. Per això es parla d’una instal·lació hotelera que no deixa petja en l’entorn on s’ubica.

 

Més de dos anys d’estudi i desenvolupament
 

L’Hotel Mòbil és un projecte de Magma Arquitectura, una jove firma fundada a Barcelona pels arquitectes Luis Beriain, Jose Ángel Cicero i Lluc Coma. Després de més de dos anys d’estudi i desenvolupament, presenten aquest projecte d’hotel modular mòbil amb la col·laboració de l’empresa d’enginyeria experta en innovació, Tambakunda, i de l’empresa líder en solucions de bany mòbil, Poly-Klyn.
 

L’estudi Magma Arquitectura desenvolupa la seva activitat en el camp de l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny industrial. Actualment, la firma s’estén internacionalment sota la marca Msaagroup.

 

Article publicat al número 21 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top