0 items
El meu compte

V Premi D'estil: Txarango

Quatre components de Txarango, una de les bandes musicals de més auge, van recollir el V Premi D’estil en reconeixement de la seva emprenedoria el dimecres 11 de desembre de 2014, a la Casa Empordà, de Figueres. Ells van explicar la meravellosa experiència que estan vivint gràcies a la música, i Alguer Miquel, la veu del grup, va assegurar que “si les coses les fas amb passió i les lluites, tot és possible”.

Una copa de cava va donar la benvinguda a lectors, col·laboradors i amics, a més d’autoritats locals i comarcals, representants d’institucions i personalitats relacionades amb el món de la cultura i el comerç, com el dissenyador Pete Sans, el músic Pep Sala, la dissenyadora de moda Celia Vela o els pintors Daniel Lleixà i Regina Saura, entre d’altres. Mar Casas, la directora de D’estil, va obrir l’acte per passar a presentar una projecció de vídeo titulada “8 opinions, 8 desitjos”, on vuit personatges que havien aparegut a la nostra revista al llarg dels seus primers cinc anys de vida en parlen. El moment clau de la cerimònia va ser quan els quatre components de Txarango van recollir la cinquena “D” de D’estil.

Els assistentes van poder gaudir d’un refrigeri elaborat pel Grup Samuga, el qual va estar amenitzat per les notes en directe del saxofonista Pep Poblet. També vam poder tastar una tapa inspirada en D’estil de la mà de la sidreria Txot’s, de Figueres.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top