0 items
El meu compte

Vaya Barra: copes delicatessen on vulguis i quan vulguis

El secret de les bones coses està sempre en saber trobar la manera, l'ordre i la seva justa mesura, diuen els professionals de Vaya Barra. Amb una cura excepcional i un servei impecable, porten barres personalitzades de copes allà on vulguis per amanir festes i celebracions: des de còctels, gintònics i cava fins a fonts de xocolata i barbacoes.

Està clar que la cocteleria va de pujada. Les revistes més chic en fan referència a les seves pàgines, i són moltes les persones que estan mostrant interès per introduir-se en aquest món, ni que sigui de passada. No és d’estranyar, per tant, que la demanda augmenti i que estiguin sorgint empreses dedicades a aquest sector emergent, però cal saber distingir les que ofereixen més qualitat i millor servei, que no són necessàriament les més cares.

L’equip de Vaya Barra, procedent de la branca de l’oci nocturn, fa vuit anys que es dedica al càtering de begudes d’alta costura oferint un servei excepcional de barra lliure totalment personalitzat. Primeres marques i premium, presentacions impecables i un servei cent per cent professional és el que els distingeix. De fet, gràcies al seu saber fer van acabar creant una empresa especialitzada del que en un inici fou un simple encàrrec particular. La satisfacció dels clients i el boca-orella han fet tota la resta.

 

"Vaya Barra és un càtering de begudes d’alta costura que ofereix un servei excepcional de barra lliure totalment personalitzat."

 

Protagonisme absolut per a les barres de begudes

filosofia de Vaya Barra passa per donar el protagonisme que es mereixen a les barres de begudes. Sense la intenció de menysprear els càterings convencionals, centren tots els seus esforços a desvincular-se d’aquests i a especialitzar-se per fer que el moment de prendre una copa sigui brillant. Per aconseguir-ho, a banda de tenir cura de les matèries primeres que utilitzen i de vigilar els petits detalls que fan especial una copa, ofereixen un servei rigorós, professional i eficaç, discret però contundent. Mentre que altres càterings que s’ocupen de tot el servei (des de l’àpat fins a les copes) no estan al cent per cent quan arriba el moment de servir els còctels per desgast i fatiga del personal, l’equip de Vaya Barra comença el servei en plenes condicions, centrat en la diversió dels clients, perquè els seus professionals no porten les hores prèvies servint plats a taula.

 

Barres personalitzades amb les millors marques

No servir mai res que ells no hagin tastat prèviament és una de les premisses de la casa. Les primeres referències en rom, ginebra, whisky, vodka i licors, i els millors caves i xampanys, són a la carta de Vaya Barra, sense oblidar les marques premium. Tenen còctels clàssics i innovadors i algun de creació pròpia. Però això no és tot, perquè, si saben que algun dels seus clients pren quelcom especial, l’hi aconsegueixen. Personalitzar al màxim les barres és la seva devoció.

 

 

La importància de les petites coses

A Vaya Barra tenen molt en compte els detalls. I no només perquè les barres que munten són espectaculars, decorades amb espelmes, flors o Chupa Chups. El seu producte estrella són les copes, adequades per a cada ocasió. A més, els glaçons ultracongelats, les espècies i els cítrics que utilitzen estan pensats al mil·límetre perquè un gintònic, un mojito o un còctel passi de ser bo a ser excepcional.

 

Un vano de barres per escollir

Des de la barra clàssica, la gent de Vaya Barra arriba als caves i xampanys per oferir el servei de càtering support, amb fonts de xocolata i barbacoes de fi de festa.

La barra clàssica compta amb les primeres referències de rom, ginebra, vodka, whisky i licors. Tots els combinats servits en la seva respectiva copa, got gran o copa baloon, amb gel ultracongelat i preparats acuradament.

Els gintònics premium tenen el mateix tracte exquisit però usant ginebres i tòniques premium.

La barra de mojitos i còctels dóna cabuda a les especialitats de Vaya Barra: els mojitos, les caipirinhes i la pinya colada, preparades al moment, amb ingredients frescos i seguint les receptes originals de La Habana i Brasil.

La barra de cava i xampany està protagonitzada per cava Gramona Imperial i xampany Moët Chandon i Mumm.

El càtering support inclou plats i pinxos calents i freds per a un fi de festa rodó, o bé una deliciosa font de xocolata –negra, amb llet o blanca– acompanyada de fruites del temps i llaminadures.

 

Una o diverses barres on vulguis i quan vulguis

Tot i que tenen l’exclusivitat amb el Castell de Sant Gregori (Girona), que compta amb els millors professionals per organitzar esdeveniments de tot tipus, l’equip de Vaya Barra es desplaça a iots, complexos o domicilis particulars per oferir un servei de begudes personalitzat en el marc de qualsevol festa o celebració, com casaments, aniversaris o simplement una vetllada especial amb amics. Ells mateixos es desplacen fins al lloc escollit, munten i desmunten una o diverses barres i ofereixen tot el servei, fins i tot tasts particulars. Fem una copa?

 

Article publicat al número 25 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-novetat.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top