0 items
El meu compte

VI Premi D'estil: Anna Vives

Dijous 18 de desembre de 2014. Aquesta és la data en què Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down que, en el sí de la Fundació Itinerarium, ha estat capaç de crear la seva pròpia tipografia de lletra disponible per escriure en qualsevol processador de textos, va rebre el VI Premi D’estil.

Visiblement emocionada, l’Anna va recollir el premi, i el seu germà, Marc Vives, va explicar el seu projecte al capdavant de la Fundació, el qual –diu– “serveix per obrir portes, per trencar tabús, per veure com persones amb la Síndrome de Down, amb dificultats, fan coses amb normalitat, i fan coses extraordinàries, com dissenyar una lletra que s’acaba posant a la samarreta de Messi.”

La benvinguda es va donar amb una copa del cava solidari Sumant, elaborat per Caves Mestres per iniciativa de la Fundació Itinerarium. Tots plegats ens vam poder fotografiar en un divertit photocall amb unes ales d’àngel, les mateixes que protagonitzaren la portada del número de desembre de 2014 de la nostra revista.

La nostra directora, Mar Casas, va ser l’encarregada d’obrir l’acte per donar la benvinguda i passar a presentar el músic Pep Sala, que va interpretar tres cançons.

El moment més àlgid de la cerimònia es va viure quan l’Anna va recollir la “D” de D’estil i, especialment, quan va acompanyar Pep Sala damunt l’escenari mentre cantava “Boig per tu”.

El Grup Samuga va elaborar un refrigeri, i també vam poder tastar una galeta personalitzada (i inspirada en la revista) de la mà de Bimba’s Cupcake, a més del vi Boig per tu, de Vinyes Domènech, en el cupatge del qual ha participat el mateix Pep Sala.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top